Contre între Moloţ şi primarul Dunca

Oana Mihnea

Vineri, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, pe lângă votarea proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi, s-a mai pus în discuţie şi problema legată de DJ 666B dintre Iscroni şi Aninoasa. Preşedintele CJ Mircea Moloţ (foto stânga) a ţinut să dea o replică nemulţumirilor transmise de primarul din Aninoasa prin intermediul unei publicaţii locale.
„A ieşit din insolvenţă, el neavând nici un atribut”…
Întreaga discuţie a pornit de la faptul că, în urmă cu câteva zile, Mircea Moloţ a citit într-un ziar local din Valea Jiului că primarul din Aninoasa s-ar fi declarat nemulţumit de lucrările care s-au făcut pe acest tronson de drum şi ar fi declarat că, dacă CJ nu va lua nici o măsură pentru repararea drumului respectiv, Primăria Aninoasa va da în judecată Consiliul Judeţean.
Ba este bun, ba nu mai este
„Am finalizat lucrările de plombare a unor tronsoane din drumul respectiv dar, în unul din ziarele locale, am văzut că domnul primar ne atrăgea atenţia că drumul trebuie modernizat de la cap la coadă, toţi cei 5,7 km. Dacă nu, să îl dăm în administrare Primăriei Aninoasa, că dânsul este în stare să facă rost de finanţare, şi dacă nu vom face acest lucru şi nici nu-l finanţăm, ne va da în penal. Ca să scutesc Consiliul Judeţean de încă un proces penal, am luat iniţiativa de a-i transmite o adresă, în care îi solicităm să facă o şedinţă de consiliu, ca mai apoi să putem face şi noi un proiect de hotărâre şi să realizăm transmiterea. Vizavi de atitudinea primarului din Aninoasa, nu vreau să comentez nimic… Dacă a reuşit să iasă din insolvenţă, înseamnă că este un bun administrator. A ieşit din insolvenţă, el neavând nici un atribut, a luat un salariu de pomană de acolo, putea să stea doi ani de zile deoparte, pentru că oricum nu a făcut nimic. Cred că nu ştie despre ce este vorba, habar nu are de administraţie. Gândindu-se că Guvernul este PSD-ist, el este la fel, iar conducerea CJ împreună cu marea majoritate a consilierilor sunt ACL-işti, s-a gândit că poate face rost de finanţare. Şi eu mă bucur, orice finanţare care vine în judeţ, nu are importanţă de la cine, este binevenită“, a precizat Mircea Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean.
„Se află într-o eroare totală, habar n-are ce vorbeşte”…
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, primarul oraşului Aninoasa, Nicolae Dunca (foto dreapta), a declarat: „Eu sunt de acord să ne dea drumul respectiv în administrare, pentru că, de şase ani de când l-am predat Consiliului Judeţean  pentru reabilitare, nu s-au ocupat de el deloc. Decât acum, înainte de alegeri, l-au cârpit aşa, ca să nu zici că nu au făcut nimic. Pentru asta, au cheltuit 2,7 miliarde de lei, bani care au venit tot de la Guvernul Ponta. Dar Consiliul Judeţean trebuie mai întâi să reabiliteze acest drum şi pe urmă să mi-l dea în administrare, ca să mă ocup de el mai departe. Dacă nu face acest lucru, nu voi accepta nici o adresă din partea lui şi mă voi ţine de cuvânt, îl voi da în judecată. Tot Guvernul m-a ajutat cu diferenţa de bani de care mai aveam nevoie pentru a scoate Aninoasa din insolvenţă şi mi-am dat silinţa să fac un plan de redresare bun. Drumul dintre Iscroni şi Aninoasa are o lungime de 4,5 kilometri şi nu cred că ar fi atât de greu să se ocupe şi de acesta aşa cum s-a ocupat de alte drumuri. Dar domnul Moloţ se află într-o eroare totală, habar nu are ce vorbeşte“, a declarat Nicolae Dunca, primarul  oraşului Aninoasa.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Doamne fereste ! Cum conduce judetul un jeg ca el ? Un nemurici lipsit de scrupule care isi vinde familia, cei doi copii, un baiat si o fata, din diverse relatii sexuale. Viata publica hunedoreana, dupa anul 1989, nu cunoaste un om, adică Purcel (Moloț), mai lipsit de caracter, un nemernic de asemenea talie.

  • Bine ca e el destept ,cu buba lui de la nas.Oricum ,nu e mai trebuie dialogat cu borfasul pentru ca nu mai are multe zile pe la Consiliul Judetean.Azi da cu subsemnatul pe la DNA.....

  • Arestarea cuiva, fie el si Purcel, nu este un motiv de bucurie. Eu nu jubilez. Il vreau plecat din viata publica. Daca altfel nu se poate este destul de trist. Pacat ca Purcel nu a stiut sa lase loc de buna ziua.

  • Nicoara...cred ca Molot iti executa nevasta,de asta ii vrei raul si esti obsedat de persoana lui:))

  • Poate n-ar trebui sa va raspund dar o fac totusi. Sunt obsedat de faptul ca tara noastra nu ar trebui sa aiba in functii de conducere oameni precum Purcel, Aristotel Cancescu, Bunea Stancu, C. Nicolescu, Horia Uioreanu s. a. Observatia Domniei Voastre este de-a dreptul puerila. Probabil sunteti sarac cu duhul. O repet, nu-l vreau bolnav, nu-l vreau arestat dar il vreau plecat din fruntea judetului. Si multi vor la fel ca mine.

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

2 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

3 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

10 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

10 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

10 ore ago