Constructorul s-a conformat, drumul a fost reparat!

  Oana Mihnea

Se pare că ultimatumul dat de Consiliul Judeţean constructorului care a efectuat lucrări la drumul care leagă Crişciorul de Bucureşci şi-a făcut efectul.

Trans Construct, firma patronată de către Milică Pup, care trebuia să aducă drumul la starea iniţială după încheierea lucrărilor în infrastructură, a reuşit să respecte data limită impusă de noua administraţie judeţeană pentru asfaltare. „Am urmărit permanent cum evoluează lucrarea de reparaţie pe acel tronson. Suntem responsabili pentru starea acelui drum şi datorăm locuitorilor din zonă căi de acces civilizate. Constatăm că demersul nostru a fost cu folos pentru oameni, constructorul şi-a respectat obligaţiile şi acum, pe drumul dintre Crişcior şi Bucureşci, se poate circula fără riscuri“, a declarat Dorin Gligor, şeful administraţiei publice judeţene.
Ca să se poată încadra în termenul impus, angajaţii firmei au muncit pe brânci. „S-a asfaltat toată porţiunea care era afectată. Constructorul a lucrat până la lăsarea întunericului, ca să termine astăzi (n.r.-ieri) ce avea de făcut. Carosabilul este acum readus la starea iniţială, iar atât locuitorii comunei noastre, cât şi cei din Bucureşci, pot circula de acum în condiţii de siguranţă şi confort pe care le garantează un drum asfaltat aşa cum trebuie. Mulţumesc conducerii CJ Hunedoara, în numele cetăţenilor, pentru că s-a implicat în rezolvarea acestei probleme“, a declarat Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Cum a devenit România un hub tehnologic în curs de dezvoltare în Europa?

România este uneori numită “the rising techhub of Europe” - anume hubul tehnologic în creștere…

2 zile ago

Nepăsare sau gafă? Liberalii hunedoreni, fără omagiu pentru Eroii României

Ziua Eroilor este un moment de profundă reverență și recunoștință, când comunitățile din întreaga țară…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

3 zile ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

3 zile ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

3 zile ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

3 zile ago