Consiliul Județean organizează patru seri de vis!

Consiliul Județean Hunedoara organi­zea­ză în perioada 28-31 iulie 2022 Festivalul Internațional de Operă “Opera Nights”, ediția 2022.
Unul dintre cele mai apreciate eveni­mente culturale organizate de Consiliul Județean Hunedoara revine în acest an cu o ediție cu totul specială!

În trei localități
Patru spectacole de înaltă ținută vor fi organizate în trei localități ale județului, în locații speciale, oferind astfel posibilitatea tuturor iubitorilor de operă să asiste la punerea în scenă a unor capodopere ale culturii.

Spectacolele din cadrul Festivalului In­ternațional de Operă “Opera Nights” se vor desfășura în localitățile Deva, Hunedoara și Petroșani după următorul program: 28 iulie 2022 – ora 19.00 Musicalul „My Fair Lady” (Frederik Loewe) – sala Teatrului Dramatic “I.D. Sîrbu” din Petroșani, în 29 iulie 2022 – ora 21.00, „Rigoletto” (Giuseppe Verdi) – curtea exterioară a Castelului Corvinilor din Hunedoara, în 30 iulie 2022 – ora 21.00, „Cavalleria Rusticana” (Pietro Mascagni), „Pagliacci” (Ruggero Leoncavallo) curtea exterioară a Castelului Corvinilor din Hunedoara, în 31 iulie 2022 – ora 21.00 „La Traviata” (Giuseppe Verdi) – curtea in­te­rioară a Consiliului Județean Hunedoara.
În cadrul evenimentului, publicul va avea ocazia să reîntâlnească nume de referință din muzica clasică și de operă din țară și străinătate. Ansamblul orchestră-balet-cor al Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța, condus de dirijori din Tokyo, București și Constanța va acom­pania soliștii din Tokyo, București, Brașov și Constanța. Directoarea artistică a festi­valului este soprana Daniela Vlădescu. Dis­tri­buția completă a spectacolelor va fi pre­zentată în perioada următoare. Evenimentul este organizat cu sprijinul instituțiilor cul­turale din subordinea Consiliului Județean Hunedoara.
Intrarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile.

Biroul de presă al CJ Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Zvonerii vorbesc prin târg că se fac lu­cruri extrem de grave pe la niște instituții.…

6 ore ago

Judeţul Hunedoara poate beneficia de fonduri în valoare de 510 milioane de euro prin Programul de Tranziţie Justă

Adriana Năstase Comisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Fereirra, a fost prezentă ieri în…

6 ore ago

Bulina albă

Dragoș Iulian Coadă, elev la Colegiul Național „Decebal” din Deva Pentru că a fost premiat…

6 ore ago

Bulina neagră

Costin G., din municipiul Deva Pentru că a fost prins drogat la volanul mașinii sale…

6 ore ago

Septuagenarul care a agresat sexual mai multe minore, lăsat acasă

Procurorii obținuseră internarea for­țată a bătrânului într-un centru de spe­cialitate aflat sub pază, dat fiind…

6 ore ago

Prostituatele i-au furat banii

Un timișorean a fost lăsat fără toți banii, după ce a mers la pros­tituate. Totul…

6 ore ago