Consiliul Judeţean a distribuit materiale de protecţie spitalelor suport Covid-19

8 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara informează că o asociaţie de prietenie din provincia chineză Shaanxi a donat judeţului nostru 10.000 de măşti şi sute de ochelari şi combinezoane de protecţie, acestea fiind distribuite către spitalele de suport Covid-19 din judeţ.

Astfel, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva şi la spitalele municipale din Hunedoara, Orăştie, Lupeni şi Vulcan a fost trimis un număr de 500 de combinezoane de protecţie, 200 de ochelari de protecţie, 10.000 de măşti de protecţie de unică folosinţă şi 500 de măşti de protecţie KN95.
„Echipamentele provin din Provincia Shaanxi – Republica Populară Chineză şi au fost donate de Asociaţia Provinciei Shaanxi pentru Prietenia cu Ţările Străine“, se arată într-un comunicat al CJ Hunedoara.
Judeţul Hunedoara şi Provincia Shaanxi dezvoltă relaţii de colaborare din anul 2016, în prezent aflându-se în lucru un document de înfrăţire între cele două regiuni. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gurasada: elevii, sprijiniţi de primărie

Şi primăria din Gurasada a sprijinit elevii comunei, în colaborare cu şcoala gimnazială de aici, distribuind tablete celor care nu...

Un şofer beat a lovit un pieton şi a fugit

Poliţiştii rutieri l-au prins la scurt timp după accident şi l-au oprit înainte de a mai produce un incident. Şoferul,...

A revenit acasă, la furat

Un bărbat de 39 de ani, din Petroşani, recent întors în ţară, a fost prins cu o camionetă plină cu...

Închide