Categories: ActualitateFlash

Consilierul politic al Ambasadei SUA a vizitat şi Hunedoara

Adjunctul însărcinatului cu afaceri al Statelor Unite şi consilierul politic al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, doamna Debra Hevia, a răspuns invitației primarului municipiului Hunedoara, Viorel Arion, de a vizita municipiul de pe malul Cernei şi de a participa la un spectacol din cadrul Festivalului “Opera Nights 2015” care are loc la Castelul Corvinilor.

În cursul zilei de vineri, 17 iulie 2015, Debra Hevia a avut o întrevedere cu primarul Viorel Arion. În cadrul întâlnirii s-au discutat aspecte legate de oportunitățile de investiții în municipiul Hunedoara, potențialul turistic al zonei și sprijinirea mediului de afaceri.
Totodată, Debra Hevia a solicitat informații cu privire la sistemul educațional, sănătate și dezvoltarea economică din municipiul Hunedoara. Diplomatul american a afirmat că demersurile întreprinse pentru atragerea investitorilor străini în zonă reprezintă o prioritate pentru municipiul Hunedoara și a promis să transmită reprezentanților diplomatici ai Statelor Unite ale Americii informațiile primite despre municipiul Hunedoara.
În seara zilei de vineri, diplomatul SUA a participat, împreună cu familia, la spectacolul “Nabucco” ce s-a desfăşurat pe scena din curtea interioară a  Castelului Corvinilor. (Mircea Crivăţ)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Prin educatie se pot schimba in bine multe imbunatatiri ,vorbiti despre educatie asa cum se practica in Finlanda astazi .

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago