Condamnată pentru că şi-a ucis fetiţa nou născută

8 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O femeie din Simeria a fost condamnată de magistraţi la 1 an şi 3 luni de închisoare pentru că şi-a vătămat fătul şi apoi i-a aruncat trupul la gunoi. Decizia Judecătoriei Deva nu este definitivă, iar dosarul a ajuns în judecată în vara acestui an deşi s-a petrecut în urmă cu cinci ani.
Conform anchetatorilor, femeia mai avea cinci copii din diferite relaţii şi îşi găsise un nou iubit. Şi acesta avea doi copii, aşa că i-a spus că nu mai vrea un nou copil, numai că tânăra, Maria M. a rămas însărcinată. O perioadă a încercat şi reuşit să-şi ascundă sarcina, dar a fost descoperită când se apropia de termen şi a recunoscut că este gravidă. Procurorii au mai stabilit că tânăra a născut acasă, într-un lighean, şi a tras fătul, o fetiţă, de cap rănind-o mortal. A luat apoi trupul fără viaţă şi l-a aruncat la containerul de gunoi din apropierea blocului în care stătea.
Cadavrul micuţei a fost descoperit de un bărbat care căuta prin gunoi, acesta alertând autorităţile. Din cauza naşterii neasistate de medici, femeia a ajuns la spital iar astfel autorităţile au putut, pe baza probelor ADN, să dovedească faptul că fătul găsit în gunoi este al ei. Judecătorii i-au suspendat executarea pedepsei însă au obligat-o să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sancţionat pentru lăsarea în libertate a câinilor periculoşi

Jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi, vineri, că doi câini din rasa American Staffor­dshire Terrier, fără botniţă (foto), se află pe...

Viteza face victime

Un şofer de 46 de ani, din Haţeg, a ignorat faptul că drumul este ud şi a călcat acceleraţia mai...

Preşedintele Consiliului Judeţean, Laurenţiu Nistor, este sigur: „Termocentrala Mintia poate deveni competitivă în trei luni”

Sorina Popa Într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a declarat că Termocentrala Mintia ar putea...

Închide