Categories: Comunitate

Concert pentru brădeni

Magdalena Şerban

Cunoscutele soprane Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu au susţinut vineri seara, la Brad, un concert extraordinar, cu arii şi duete celebre, canzonete şi şlagăre renumite din muzica uşoară naţională şi internaţională.

S-a terminat prea repede
Evenimentul, intitulat „Două vieţi pentru Muzică”, a marcat 30 de ani de carieră a celor două artiste şi s-a desfăşurat la Juliana Ballroom.
„A fost o seară minunată, organizată special pentru brădeni. Singurul regret ar putea fi doar faptul că s-a terminat prea repede, aşa că ne propunem să continuăm cu acţiuni culturale de acest gen şi în perioada următoare. Astfel, în 9 august, în deschiderea Zilelor Municipiului Brad, tot aici, la Juliana Ballroom, va avea loc un spectacol de operetă susţinut de soprana Cristina Oltean, brădeancă de-a noastră, care s-a întors recent de la concursul internaţional de la Amsterdam. Este o soprană talentată, pe care dorim s-o prezentăm şi s-o promovăm, cu acest prilej. În trecut, am mai organizat manifestări de acest gen la Casa de Cultură din municipiul Brad, însă nu de o asemenea anvergură. Este vorba de concertul susţinut de Romanian Piano Trio, cu celebrul violonist Alexandru Tomescu şi de asemenea, două concerte de pian la patru mâini. O dată însă ce s-a ivit ocazia unui loc ca Juliana Ballroom, ne-am putut permite să organizăm şi astfel de seri de arii şi canzonete. Mă bucur că au fost prezenţi peste 300 de spectatori şi că aceştia au trăit clipe minunate în prezenţa celor două artiste”, a spus Florin Cazacu, primarul municipiului Brad. La finalul spectacolului, publicul a închinat câte un pahar de şampanie oferit de gazdele de la Juliana Ballroom, şi de administraţia locală. Şi, nu oricum, ci pe acorduri de Traviata.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Doi banditi: primarul Cazacu si Sorin Dudas-patronul de la Juliana Ballroom care si-a construit aceasta afacere cu banii furati de la Sectia Drumuri Nationale Deva pe care a condus-o timp de aproape 4 ani.
    In urma jafului facut de Dudas si de finul sau Doda-patronul DRUPO S.R.L.Calan,DN76 (E79)arata ca o ulita desfundata plina de gropi,care distruge masinile si nervii soferilor.
    Rusine mai hahalerelor!

  • Aveti din intamplare mai multe fotografii de la eveniment?Vreau sa le postez pe pagina de facebook a doamnei Daniela Vladescu.Va rog,daca imi puteti trimite cateva poze pe mail alecsandra_grigore@yahoo.com
    Multumesc anticipat.

  • Ooo, da! Cazacu se dă cult acuma? Până acum câțiva ani, răsunau manelele și muzica de proastă calitate a unor așa-zise dive demult apuse, la petrecerile pe care le organiza în Brad, cu ocazia zilelor orașului sau de revelion...

  • @motu: Nu știu dacă știi sau ai văzut și următorul amănunt: tăblița care marchează intrarea în Brad, a fost mutată după „iurta” pe care scrie „Juliana Ballroom”, astfel că orașul are acum 2 (două) intrări! Ce să fie asta, oare? Termenul de „teren intravilan” e ceea ce urmărește Dudaș & Co.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

11 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

11 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

11 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

11 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

11 ore ago