COMUNICAT DE PRESĂ: Primarul din Petroşani îşi „vinde” voturile, ignorându-i pe cei care l-au ales

Este evident că trecerea primarului Tiberiu Iacob-Ridzi în tabăra PNL nu are nici o legătură cu politica sau cu oamenii care l-au votat. Ştim cu toţii ce îşi doreşte primarul Petroşaniului, dar sunt convins că dacă Băsescu şi Oprea nu au vrut să ajute familia primarului, preşedintele Iohannis nu va face acest lucru niciodată! Ar fi o greşeală prea mare care, la nivel naţional, ar costa enorm partidul preşedintelui. Cu toate acestea, lui Tiberiu Ridzi i s-a promis ceva, iar primarul e atât de disperat, încât trădează pentru a doua oară interesele oamenilor care l-au votat.
Dincolo de disperarea primarului Petroşaniului, este interesantă şi aroganţa cu care liderii PNL Hunedoara îi tratează pe locuitorii municipiului Petroşani. Dacă Bogdan Ţîmpău sau ceilalţi lideri liberali hunedoreni îşi închipuie că vor putea folosi imaginea primarului Ridzi pentru a o ascunde pe cea a interlopului Alin Simota, fost preşedinte PNL Petroşani, actualmente urmărit general, se înşală.
Dacă liderii PNL Hunedoara cred că în Valea Jiului nu s-a auzit de dosarul penal al fostului preşedinte Mircea Ioan Moloţ şi de milioanele de euro luate cu japca din buzunarele hunedorenilor, înseamnă că trăiesc în altă lume.
În esenţă, voturile la care liderii PNL speră prin această „achiziţie” există doar pe hârtie. Şi asta, pentru că Valea Jiului nu poate fi păcălită cu astfel de lovituri de imagine. Clica liberalilor penali se măreşte de la o zi la alta şi se prezintă în faţa electoratului aşa cum este în realitate: coruptă, ahtiată după contracte cu statul şi plină de demagogie.
Ovidiu Hada, fost primar al Hunedoarei, Dan Robert, fost viceprimar, Dan Radu Ruşanu, fost deputat, Mircia Muntean, fostul primar al Devei, Mircea Moloţ, preşedinte al CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, vicepreşedinte şi Alin Simota, preşedinte PNL Hunedoara, au fost prezentaţi timp de ani de zile ca fiind „spuma” liberalilor hunedoreni. Astăzi, PNL Hunedoara are pretenţia ca hunedorenii să-i uite şi să plătească în locul lor zecile de milioane de euro dispărute din bugetele oraşelor sau ale judeţului.
Până la urmă, manevra politică a PNL Hunedoara este una evidentă: câştigarea a cât mai multe voturi prin acapararea de politicieni, indiferent de problemele pe care aceştia le au. De aici reiese că PNL nu a înţeles nimic din ceea ce au cerut românii care au ieşit în stradă. Mai mult decât atât, ei speră să îi folosească din nou pe hunedoreni, pe 5 iunie, pentru a-şi asigura perpetuarea politicii care a dus la devalizarea acestui judeţ!
Radu Barb, secretar executiv al PSD Hunedoara

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Radu Barb
    Puterea PSD poate sa-ti ofere un loc de munca la mina.
    Du-te frate in Vale si cu harnicia din PSD vei trai linistit, ca acolo oamenii traiesc cum au votat.
    Dumnezeu sa le ajute sa mai voteze PSD inca 100 de ani si sa o duca tot ca-n ultimii 26 cu politica voastra de sfinti "mandri ca sunteti romani"

    Cu alte cuvinte, vai de capu' vost' ca va e GROAZA ca fara Molot, o sa luati bataie chiar si in Vale.
    Eu nu-s partizan nici a PNLului, nici al vost', dar ar fi haiu lumii sa o luati mai ales fara Molot. Te voi invita la o cafea sa analizam dupa.
    Poate ca o sa invatati mai baieti sa faceti campanii si altfel.
    Tu esti pufusor in politica, da' foarte dornic si aprins, asa se vede din comunicate, dar in timp o sa-ti aduc aminte cand vei fi obligat a face aliante, ca zic batranii "nu face pipi aproape de casa ca pute".
    Pai nu impreuna-l pusera-ti pe Molot presedinte la CJ? Cate voturi a luat Rusanu de la voi?
    Bai ficior am fi toti un pic inocenti, da' nu toti la fel.
    Si inca ceva, in campanii doar partidele marunte lovesc si apoi lanseaza o bruma de candidati, sunteti marunti ?
    Da' cu Marica ce aveti de-l returnati la comuna ? Nu v-a satisfacut ?
    Succes.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

20 de ore ago