<

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Hunedorenii, din nou, victime ale guvernanţilor

30 iunie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Ca şi cum nu ar fi fost suficient că acum trei luni a fost lovită din plin de noul coronavirus, iar cetăţenii judeţului au devenit victime ale nepăsării şi a lipsei de profesionalism, Hunedoara este din nou victima celor care stau azi în fruntea ţării. Aşa cum s-a întâmplat şi acum trei luni, hunedorenii asistă neputincioşi la proasta gestionare a situaţiilor şi la nepăsarea guvernanţilor, cei pentru care oamenii ar trebui să constituie o prioritate.

Aşa se face că Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, în fruntea căruia este doar un nume, nu şi o persoană responsabilă, sabotează Termocentrala Mintia. Cum altfel decât sabotaj s-ar putea numi refuzul acestuia de a realiza un stoc de cărbune de la rezerva de stat, aşa cum a solicitat Sindicatul „Solidaritatea Hunedoara”, prin vocea liderului Cristian Iştoc, pentru situaţii ca acestea pe care le traversăm azi? Sau cum s-ar putea numi, altfel decât incompetenţă şi rea voinţă, refuzul de a cumpăra, chiar şi în al doisprezecelea ceas, cărbune pentru asigurarea funcţionării Termocentralei? Când 4.700 de familii sunt condamnate să rămână fără agentul termic, tu, Guvern, te dai peste cap şi rezolvi problema. Altfel, degeaba te erijezi în salvator al României, degeaba te numeşti Executiv. Hunedorenii au văzut cum liberalii s-au jucat şi continuă să se joace cu vieţile lor şi în criza coronavirusului şi în criza provocată de inundaţiile din aceste zile.
La Mina Lupeni, care a fost inundată şi care a fost închisă, a ajuns Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Şi? Discuţii, vorbe, promisiuni, fără soluţii clare, pentru deveni negăsindu-se o soluţie concretă şi rapidă, deşi situaţia o impunea, reprezentantul Guvernului în judeţ, prefectul Vasilică Potecă, dovedindu-se şi el depăşit de situaţie.
Văicărelile Guvernului când nu poate rezolva o problemă şi laudele excesive ale acestuia, fără absolut nici un motiv, îl trimit într-o penibilitate fără margini.
Parcă am avea un Prim Ministru, un Ministru de Interne, un Ministru al Economiei şi un Prefect de carton, incapabili să empatizeze cu oamenii, care în aceste zile au fost victime ale inundaţiilor şi ale căror vieţi au fost distruse într-o singură zi.
Dar, cum să le ceri celor de la putere să facă ceva concret pentru aceşti oameni, când ei nu înţeleg că e vorba despre oameni?
Pentru ei, s-a mai dovedit încă o dată, că românii reprezintă electorat şi nimic mai mult, iar problemele acestora, dacă nu apar în campaniile electorale, sunt ignorate pur şi simplu, chiar dacă ele sunt extrem de evidente şi nu ţin decât de jocul hazardului.
Din păcate, tot la mâna hazardului e şi rezolvarea lor!
Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. un Român spune:

    Domnule Nistor, nu mai plânge că guwernul este susținut de PSD. Du-te și cântă la altă masă. Sunteți la fel de vinovați de tot ce se întâmplă ca și PDL-ul care guwernează cu 20% în Parlament. Hai că nu suntem chiar toți fraieri care înghit orice gulgută a voastră. Mintia este condusă de ALDE care are subprefect și este la putere. Hai pa!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa participanţilor la traficul rutier închiderea circulaţiei rutiere pe strada Hărăului, din municipiul Deva –...

Bulina neagră, 1.07.2020

Geanina Larisa Mihoc,  tânără din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, sub...

Bulina albă, 1.07.2020

Natalia-Elena Intotero,  deputat PSD de Hunedoara Pentru că a iniţiat la începutul acestui an două proiecte de lege la care...

Închide