Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor: Guvernul a alocat noi fonduri pentru investiţii în şcoli

Executivul a alocat fonduri pentru efectuarea lucrărilor de amenajare şi asigurarea cu utilităţi a grupurilor sanitare din 858 de unităţi de învăţământ preuniversitar.
Guvernul României a adoptat în şedinţa de ieri, 30 mai, o hotărâre prin care este repartizată suma de 64,9 milioane de lei (din transferuri din bugetul de stat către bugetele locale) pentru finanţarea lucrărilor de amenajare şi asigurarea cu utilităţi a grupurilor sanitare din 858 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat.
În cadrul acestui proiect vor fi finanţate şi obiective din judeţul Hunedoara, acestea fiind: comuna Pui – Şcoala Primară Ohaba Ponor, comuna Pui – Şcoala Primară Şerel, comuna Pui – Şcoala Primară Fizeşti, Călan – Şcoala Primară Nădăştia de Sus, Peştişu Mic – Şcoala Primară Mânerău, comuna Vorţa – Şcoala Gimnazială Visca.
Suma este prevăzută în bugetul Ministerului Educaţiei Naţionale pe anul 2019 şi va fi transferată către bugetele locale, prin intermediul inspectoratelor şcolare judeţene. Consiliile locale răspund, în condiţiile legii, de utilizarea sumelor repartizate.
Măsura aprobată în şedinţa de Guvern de ieri face parte dintr-o serie mai largă de acţiuni pentru asigurarea unui sistem educaţional de calitate, prin elaborarea de politici publice integrate, în acord cu prevederile Programului de Guvernare.

Laurenţiu Nistor, deputat PSD Hunedoara

3 comentarii la „Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor: Guvernul a alocat noi fonduri pentru investiţii în şcoli

 • 30 mai 2019 la 21:49
  Permalink

  Valea Jiului a votat 29 de ani cu PSD la presedentiale , europarlamentare , parlamentare , locale , … dar paradoxal ne rupem masinile pe DN 7A (Cheile Jietului) pentru a merge spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca si cetateni Vaii Jiului platesc taxe si impozite in fiecare an ca si cei din Gorj , Valcea , Alba , …

 • 31 mai 2019 la 8:49
  Permalink

  Cereti-va scuze, comunisti de ca.at ce sunteti ! In frunte cu tembelul de vice-primar de Vulcan.

  O sa aveti de toate, cum au incalzire cu gaz si cei din Brad, tot tembeli rosii ca voi, din Valea Jiului.

 • 3 iunie 2019 la 7:35
  Permalink

  Sa ne limitam la Deva unde DN ii varza, PNL am tot avut de ne-am acrit, au plecat doar arestati, penalii PNL

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 31.05.2019

Geanina M., adolescentă din Lupeni Pentru că a fost trimisă, din nou, în judecată, sub acuzaţia de furt. Aceasta, deşi

Consiliul Judeţean alocă peste 3 milioane de lei pentru investiţiile de la Spitalul de Urgenţă Deva

Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara acordă o atenţie sporită investiţiilor necesare în sistemul medical, context în care, alături de lucrările de...

Bulina albă, 31.05.2019

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru modul în care a reuşit să pregătească cea de a treia ediţie

Închide