Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor

1 iulie 2019 | 6 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Congresul din 29 iunie a arătat că Partidul Social Democrat este un partid puternic, capabil să reclădească pe unitate, dialog, respect şi decenţă. PSD a dovedit că este echipa cu cele mai bune soluţii, formată din oameni uniţi şi preocupaţi de binele societăţii şi de bunăstarea românilor.

Colegii mei au demonstrat că au înţeles ce vor oamenii – cetăţenii nu mai vor război, nu mai vor certuri la nivelul partidului, nu mai vor să schimbăm guvern după guvern. Oamenii nu vor promisiuni, ei vor lucruri concrete, iar un lucru este sigur – guvernarea PSD nu a fost perfectă, dar cu siguranţă a fost una eficientă.
Am readus România printre statele cu cea mai puternică creştere economică. Am finanţat şi finanţăm toate localităţile României să se dezvolte în acelaşi ritm prin PNDL. Am deblocat fondurile europene – când am preluat guvernarea de la tehnocraţi, în 2016, absorbţia era zero. Astăzi am adus-o aproape de media europeană, iar aceşti bani europeni au intrat în economie, s-au creat locuri de muncă şi s-au plătit mai mulţi bani către bugetul de stat.
Aşadar, acest Congres, aceste alegeri nu au fost despre persoane, despre putere sau interese, acest Congres a fost despre programul de guvernare şi despre responsabilitatea a ceea ce avem încă de făcut.
De altfel, una dintre cele mai importante măsuri de guvernare anunţată de doamna prim-ministru Viorica Dăncilă în cadrul Congresului PSD este raportarea salariului minim la valoarea câştigului salarial mediu brut pe economie. Mai simplu spus, când cresc salariile pe toată economia, atunci obligatoriu va creşte şi salariul minim, care va fi 50% din media câştigului salarial brut din România.
Pentru salariaţii cu studii superioare acest procent va fi de 60%. Măsura se va aplica chiar din acest an, de la 1 decembrie. În acest fel, avem garanţia că nimeni nu este lăsat în urmă şi că beneficiile creşterii economice se vor regăsi în buzunarele tuturor românilor. Este o măsură social-democrată 100%.
Dacă privim cu sinceritate în urmă, ştim cu toţii că Partidul Social Democrat s-a străduit dintotdeauna să facă mai mult pentru oameni.
Avem un calendar, avem un program de guvernare, avem o echipă unită, care îşi asumă parcursul acestui partid şi, în mod cert, mai avem mult de muncă, dar cu siguranţă vom reuşi să facem tot ce putem mai bine pentru oameni.
Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene
PSD Hunedoara

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hunedorean spune:

  Creșterea economică se datorează firmelor din sectorul privat!
  Ia sa mai auzim cum e cu pensiile?cum creșteți voi pensiile! Și cum dați pensii speciale celor merituoși!

 2. Valea Jiului spune:

  Cetateni Vaii Jiului de 29 ani au tot votat cu PSD la presedentiale , europarlamentare , parlamentare , locale , … dar cetateni Vaii Jiului isi rup masinile pe DN 7A (Cheile Jietului) spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca si cetateni Vaii Jiului platesc taxe si impozite in fiecare an ca si cei din Gorj , Valcea , Alba , …

 3. Carmen spune:

  Cam tarziu a inteles PSD-ul ce vor oamenii. Din pacate, acest partid e total pe langa problemele tarii. Interesele lor personale primeaza.

 4. alex spune:

  puneti-l pe plesoianu candidat la presedintie, daca vreti sa mai existati si anul viitor !!!

 5. Veorica Docilă spune:

  Când aveți de gând să faceți ceva pentru a împiedica căderea liberă a Apaprod ?!??! Se pare că neplata la timp a salariilor și a bonurilor de masă devine regulă!
  Până când?

 6. Justitia spune:

  management prost si abuziv, nu face cinste PSD

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 2.07.2019

Cristişor Pavel, din municipiul Vulcan Pentru că a fost arestat preventiv, fiind acuzat de tentativă de omor, după ce a...

Bulina albă, 2.07.2019

Raul Dan, elev şi atlet de la LPS Cetate Deva Pentru că la recentele Campionate naţionale de atletism în aer...

Gura lumii, 2.07.2019

Vorbesc gurile rele că şi în judeţul nostru activează reţeaua care transportă români ilegal în ţara tuturor posibilităţilor. Zvonerii au...

Închide