Am luat act cu stupoare de declaraţiile făcute de patronul societăţii comerciale, Construcţii 5 Vest, firma care se face vinovată de întârzierea deconturilor şi recepţiei proiectului de extindere a reţelei de apă potabilă în comuna Şoimuş. Motivele invocate de acesta într-o conferinţă de presă susţinută săptămâna trecută au rolul de a crea o imagine falsă şi negativă asupra Primăriei Şoimuş. În contextul în care există în momentul de faţă o acţiune în instanţă prin care am cerut obligarea societăţii Construcţii 5 Vest la predarea investiţiei şi a actelor necesare recepţionării reţelei de apă realizate în comuna Şoimuş.
Refuzul acestuia nejustificat de a efectua predarea şi de a participa la recepţia lucrărilor poate să ducă la pierderea finanţării. Motivele invocate de administratorul societăţii comerciale Construcţii 5 Vest, pentru refuzul de a preda lucrarea finalizată, cum că două facturi depuse spre decontare ar fi false este în atenţia organelor de urmărire penală în urma sesizării făcute de acesta. Lăsăm justiţia să îşi facă treaba şi nu comentăm o situaţie care se afla într-un dosar pe masa procurorilor. Dar existenţa unui dosar penal pe tema facturilor nu ar fi trebuit să ţină în loc contractul de lucrări pe care societatea Construcţii 5 Vest îl avea cu Consiliul Local Şoimuş, care prevedea termene de execuţie şi termenul până la care firma era obligată să depună actele şi să se prezinte la recepţia lucrării. Refuzul administratorului societăţii Construcţii 5 Vest de a-şi îndeplini obligaţiile contractuale ne-a făcut să-l acţionăm în instanţă şi, în cazul pierderii finanţării europene din cauza neexecutării cu rea credinţă a contractului încheiat cu Consiliul Local Şoimuş, vom cere recuperarea de la firma constructoare a prejudiciului integral.
Primar, Mihai Gabriel Irimie

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Un mincinos notoriu, Irimie Mihai Gabriel. Procesul a fost intentat și pierdut Definitiv și irevocabil de către Primăria Șoimuș. Nu Construcții 5 Vest a fost de vina, mincinosule. Ai nenorocit o comună și acum mai ai tupeul sa dau vina pe alții ? La ghena istoriei o să ajungi !

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago