Complexul Energetic Hunedoara, greu de „ucis”!

25 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Adriana Năstase

În motivarea dată de judecători de la Tribunalul Hunedoara, în legătură cu insolvenţa Complexului Energetic Hunedoara (CEH), se arată că societatea este în încetare de plată.

Reamintim că CEH a intrat în insolvenţă, după decizia magistraţilor hunedoreni. Creditorii au de recuperat de la CEH aproape 70 de milioane de lei.
Pe de altă parte, administratorul judiciar desemnat, Expert Insolvenţă SPRL, a depus o cerere pentru prelungirea termenelor pentru etapele necesare în derularea insolvenţei societăţii. Cererea a fost admisă de Tribunalul Hunedoara.
Astfel, termenul pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului a fost prelungit de la 31 decembrie 2019, la 30 ianuarie 2020. De asemenea, şi data pentru verificarea creanţelor a fost stabilită pentru februarie 2020, faţă de termenul iniţial de ianuarie 2020. Raportul cauzelor care au condus la intrarea CEH în insolvenţă trebuie făcut până în 3 februarie. Iniţial, la momentul sentinţei prin care complexul a intrat în insolvenţă, judecătorul sindic stabilise termen limită pentru acest raport pentru 24 decembrie.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat al deputatului PNL Lucian Heiuş

Dragi hunedoreni, Prin victoria de ieri în alegerile prezidenţiale am reuşit să ştergem culoarea roşie a Judeţului Hunedoara şi să-l...

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor

Mulţumesc tuturor primarilor, parlamentarilor şi preşedinţilor de organizaţii ai PSD Hunedoara, dar şi membrilor de partid pentru implicarea şi efortul...

Poliţiştii gorjeni i-au confiscat trufele

Un bărbat, de 43 de ani, din comuna Băcia, a fost prins de poliţiştii din Motru cu aproape 600 de...

Închide