Categories: Comunitate

Colindători la Deva Gold

E vremea colindelor şi ca atare, mai mulţi copii de la şcolile din comuna Certej şi Centrul de plasament de aici au coborât ieri, în reşedinţa de judeţ, pentru a le face o bucurie angajaţilor de la Compania Deva Gold SA.
Micuţii au fost primiţi aşa cum se cuvine de către gazdele de la Deva Gold. Elevii şi îndrumătorii, îmbrăcaţi în costume populare specifice zonei lor, au reuşit să le aducă salariaţilor firmei respective un zâmbet pe buze. Ei au cântat mai multe colinzi, lângă bradul de Crăciun al companiei. Deva Gold vrea să redeschidă mineritul în zona Certej, unde a demarat o exploatare auriferă. Dacă acest lucru va deveni realitate, acolo s-ar înfiinţa la început sute de locuri de muncă. (A. Năstase)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • afara cu canadienii , jidanii, americanii, cautatori de aur si cianuristi!

  • nu va bateti joc de copii astia minunati.eva gold= capusa canadiana care spera sa puna labele pe aurul , argintul si restul minereurilor din acea zona!Nu ne trebuie canadieni, care folosesc CIANURA .Bine au facut cei de la MEdiu ca au anulat DEFINITIV decizia exploatarii. Afara CAutataori de aur din Romania , cu canadienii si americanii, jidanii, cu Frank Timis, , si oricine s-ar afla in spatele acestei excrochierii gen Rosia Montana!
    Cu cata nerusinare ati adus acesti micuti colindatori, amestecandu-i , fotografiindu-i intr-o oala a politcului si a goanei dupa Cianura si aur!Nu va mai bateti josc de copii, ei sunt nevinovati, nu aveau ce sa caute acolo, cu colindul romanesc la niste tradatori de neam si de tara , care vor sa vanda aurul si resursele minerale la Occident, folosind teribila Cianura, care este o otrava .Vezi ce au facut aceeasi canadieni in Honduras si Guatemala cand au dat esec, otraviind cu CIANURA locuitorii , animalele, inmolnavindu-i si omorandu-i.Asta e efectul Cianurii!Apoi, ei au luat aurului si au saracit cele doua tari si au plecat!Asta vreti sa se intample si la noi in Romania si in judetul Hunedoara si Alba?NU cred.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago