Cocotă susţine că nu şi-a omorât concubina

03 hoara vs cocota (2)

Nicoleta Popa

 Ieri, la Tribunalul Hunedoara, au fost audiaţi doi martori în procesul şoferului primarului din Uricani, Ioan Cocotă (foto), acuzat că şi-a ucis concubina în urmă cu un an.
Unul dintre aceştia, prieten cu acuzatul, susţine că victima a avut două tentative de sinucidere. Pe de altă parte însă, celălalt martor spune că femeii îi era frică de bărbat, şi că acesta a bătut-o de mai multe ori. C. Vasilica., în vârstă de 32 de ani, concubina şoferului edilului uricănean, a fost găsită moartă în casă, ancheta poliţiei dovedind că în acest caz, este vorba de omor. Totodată, la nici 24 de ore de la crimă, Cocotă a recunoscut că şi-a ucis concubina, sufocând-o cu o pernă. Acum însă, acesta susţine că femeia s-a sinucis.

Eliberat din puşcărie
După ce a petrecut mai bine de un an după gratii, Ioan Cocotă a fost eliberat, judecătorul hotărând că nu există un temei legal pentru ţinerea lui în arest şi a decis menţinerea interdicţiei de a părăsi localitatea şi ţara. Avocata acuzatului a cerut ieri judecătorului retragerea, interdicţiei de a părăsi oraşul, pe motiv că acesta trebuie să se deplaseze la Petroşani la banca de unde a scos bani, însă instanţa a respins această cerere.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.