CNS Cetate şi-a continuat seria pozitivă! Devenii, la al patrulea succes consecutiv!

Gruparea din reşedinţa judeţului nu a acuzat pauza de două săptămâni avută şi a obţinut a patra victorie consecutivă în campionat, cea mai categorică din acest sezon, învingând cu 5-0 pe terenul ultimei clasate, Mamma Mia Becicherecu Mic. Devenii au devenit cea mai productivă echipă din serie în deplasare, patru din cele cinci victorii fiind obţinute pe terenuri străine.

Lupu s-a abonat la goluri
Deşi se temeau că pauza de două săptămâni îi va scoate din ritm, devenii nu au avut probleme pe terenul ultimei clasate, pe lângă cele cinci goluri ratând foarte multe ocazii. Scorul a fost deschis de Marius Lupu, cel care a punctat pentru a doua etapă consecutiv. Tânărul jucător al alb-albaştrilor a recuperat o minge, a driblat un adversar şi din careu a şutat plasat cu latul, de la 12-13 metri. Finalul primei părţi a mai adus un nou gol în tabăra trupei oaspete, golgheterul Robert Cristian marcând din careu, după pasa lui Romică David.

Au urcat în clasament
Robert Cristian a realizat „dubla” imediat după pauză, transformând impecabil, sub bară, o lovitură liberă de la 25 de metri iar Romică David şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, reluând puternic, sub bară, o minge aşezată cu capul de un coechipier. Scorul final a fost stabilit în primul minut de prelungire, de Staicu, după o acţiune personală în care a driblat doi adversari şi a punctat din unghi. Cu acest succes, CNS Cetate Deva a urcat în clasament pe locul 4, şi va juca în runda viitoare, pe teren propriu, cu Centrul Naţional de Pregătire Timişoara.

MAMMA MIA BECICHERECU MIC 0
Costoaie – Braşoveanu, Radu, Munteanu, Miculete – Băban (cpt.), Cioată, Pascu, Ciobanu (71, Chivăran) – Mihalache (51 Bursuc), Gheorgheoiu. Antrenor: Cătălin Todorescu
CNS CETATE DEVA 5 (2)
Apostol – Kelemen, Şoit, Coteţ, Doboş – Boldea, Moţ (75 Scarlat) – Firan (70, Bărculeţ), R. Cristian (cpt. 81 Staicu), Lupu (75, Leucean) – R. David. Antrenor: Sorin Cornea
Arbitrii: Mihai Domşa – Daniel Popa (ambii din Aiud), Ion Glăvan (Vladimir)
Au marcat: Lupu (19), R. Cristian (44, 49), R. David (59), Staicu (90+1)
Liga a III-a, seria a IV-a
Mamma Mia Becicherecu Mic – CNS Cetate Deva
0-5
CNP Timişoara – Internaţional Băleşti 0-1
CSM Lugoj – Naţional Sebiş 2-0
CSU Craiova II – ACSO Filiaşi 1-0
ACS Ghiroda – Şoimii Lipova 2-3
CSM Şcolar Reşiţa – Millenium Giarmata 4-1
Gloria Lunca Teuz Cermei – AFC Hermanstadt II Sibiu 7-2
ACS Şirineasa a stat

(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare