Categories: Sport

CNS Cetate Deva, umilită şi rămasă fără antrenor

Ovidiu Mănăstire

Înfrângerea din prima rundă nu i-a trezit pe componenţii singurei echipe de Liga a III-a din judeţ, CNS Cetate Deva fiind învinsă drastic şi în etapa secundă, de „puştii” de la ACS Poli II Timişoara, scor 1-5. În urma eşecului de pe Bega, Ciprian Pepenar şi-a dat demisia iar gruparea alb-albastră caută un nou antrenor principal.
Oaspeţii, taxaţi pentru relaxare
Cu patru schimbări în primul 11 faţă de runda inaugurală, echipa deveană a intrat în teren la fel de relaxată ca şi în duelul cu Galda. Astfel, după 16 minute, gazdele conduceau cu un neverosimil 2-0. Drăghici a deschis scorul la prima fază periculoasă, reluând de la şase metri cu latul, o centrare de pe stânga a lui Pădurariu. Cei doi şi-au schimbat rolurile la reuşita a a doua, când Drăghici l-a servit pe Pădurariu, iar acesta a marcat cu un şut de la 12 metri. Între goluri, Tecsi a avut o ocazie mare, singur cu portarul, dar Smaranda a salvat iar Drăghici a luat la ţintă bara transversală.
Şi umiliţi şi cu „lanterna”
CNS Cetate a marcat golul revenirii rapid, Velici profitând de o pasă greşită a lui Neagu şi l-a lobat pe portarul timişorean de la 20 de metri. Dar speranţele oaspeţilor au fost spulberate imediat după pauză când Velcotă a majorat diferenţa în favoarea tinerilor alb-violeţi, după o pasă a lui Popan. Dezastrul pentru deveni s-a desăvârşit în finalul partidei, după o repriză în care nu au periclitat aproape deloc buturile lui Smaranda. Popan a mai înscris de două ori, cu şuturi din careu, după ce s-a distrat cu apărătorii deveni.
Pepenar şi-a dat demisia
Imediat după meciul de vineri, Ciprian Pepenar şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal al grupării devene, care a fost acceptată de preşedintele Cristi Bobar. „Deocamdată, de echipă se vor ocupa Petre Clep şi preparatorul fizic, Marius Bortiş. Nu vrem să ne grăbim, trebuie să analizăm bine şi să aducem un antrenor care să reuşească să redreseze echipa”, a precizat Bobar.
ACS POLI II TIMIŞOARA 5 (2)
Smaranda – Hăruţ, Cochinţu, Neagu (cpt), Podină – Oprea, Bîrnoi (86 Kokora) – Velcotă (75 Codreanu), Pădurariu, Vasi (28 Popan) – Drăghici. Antrenor: Adrian Stoicov
CNS CETATE DEVA 1 (1)
Bodea – Vîrtan (57 Doboş), Pistol (46 Dosan), Vaştag, Ionică – Sahru, Vajda (cpt, 65 Lintaru) – R. Cristian, Velici, Tecsi (46 Şaucă) – Lupu. Antrenor: Ciprian Pepenar
Arbitrii: Ionuţ Nicoraş (Arad) – Rareş Lakatos (Oradea), Flavius Seiche (Zalău)
Au marcat: Drăghici (2), Pădurariu (16), Velcotă (49), Popan (82, 90+1) – Velici (18)
Stadion: „Colterm”, spectatori 100

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Sa își dea demisia si Răzvan Mares si mircia Munteanu cei 2 care l-au dat afara pe Marius Sârbu.cei 2 au ales politic deci e timpul sa plece înainte ca echipa asta sa retrogradeze.e umilitor dupa 2 jocuri suntem pe ultimul loc...

  • Felicitari domnule Bobar iti meriti bani extrem de multi care ii papi din primarie....mai trebe sa stai putin pana se gata bugetul...

  • Singurul vinovat de ceea ce se intampla in fotbalul de la Deva este BOBAR.De cand a venit ne-a aratat doar conferinte de presa si minciuni.
    A declarat ca i-a transferat la Baita pe Suciu si Chelariu dar in realitate i-a dat afara inainte de inceperea campionatului.
    A declarat ca vom avea juniori republicani A si B dar in realitate i-a desfiintat,peste 40 de juniori fiind nevoiti sa plece la alte echipe din judet si din tara.Nu s-au gasit bani pentru copii din Deva dar in schimb s-au gasit bani pentru BOBAR care castiga 2000 de euro lunar!Asadar,cu jumatate din banii lui Bobar,copii puteau sa joace pentru echipa din Deva.
    Pepenar a gresit ca a acceptat jucatorii adusi de Bobar si ca a renuntat prea usor la echipa
    Multumim domnului Micrica munteanu pentru alegerea facuta!!!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

21 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

21 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

21 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

21 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

21 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

21 de ore ago