Categories: Sport

CNS Cetate Deva a rupt înţelegerea cu principalul sponsor

Ovidiu Mănăstire

Gruparea din reşedinţa judeţului şi principalul său sponsor, AVIS 3000, au încetat colaborarea începută înaintea debutului de sezon, pentru că sponsorul nu şi-a îndeplinit obligaţiile. Mai concret, Alina State, administratorul firmei care sponsoriza echipa de fotbal, a refuzat să achite primele restante promise, pentru un motiv subiectiv, susţine Răzvan Mareş, viceprimarul municipiului Deva.
„Nu joacă soţul, nu dau banii!”
Chiar dacă înţelegerea a fost verbală, pentru că sponsorul a amânat semnarea contractului cu clubul de fotbal, prin ea, AVIS 3000 se angaja să achite primele de victorie ale jucătorilor şi staff-ului tehnic. După meciul pierdut la Reşiţa, conducerea clubului a blocat primele până când echipa revenea pe plus în clasamentul adevărului (n.r.-diferenţa dintre punctele câştigate în deplasare şi cele pierdute acasă), fapt împlinit abia după ultima etapă a turului. Astfel, sponsorul devenilor trebuia să achite primele pentru victoriile cu UTA BD II, Millenium Giarmata, Gloria Lunca Teuz Cermei, Unirea Alba Iulia şi Mamma Mia Becicherecu Mic, dar Alina State a refuzat acest lucru, motivând un fapt subiectiv, care ţinea de decizia antrenorilor.
„Doamna Alina State a refuzat să se achite de obligaţiile sale, motivând că soţul ei, Emil Vîrtan, a evoluat prea puţin, reproşându-ne totodată şi că am renunţat prea uşor la antrenorul Ciprian Pepenar. Faptul că Emil Vîrtan nu a evoluat cât şi-ar fi dorit, a ţinut de deciziile antrenorilor, ei răspund pentru rezultate. Iar Ciprian Pepenar nu a avut rezultate şi şi-a dat demisia. Oricum, deşi noi am jucat cu numele sponsorului pe tricouri tot turul, dânsa a tot amânat semnarea contractului de sponsorizare cu clubul”, a spus Răzvan Mareş, viceprimarul municipiului Deva.
Clubul va avea un nou sponsor
Edilul devean dă asigurări că jucătorii vor primi banii restanţi şi anunţă că echipa va avea în curând un nou sponsor principal. „Jucătorii şi antrenorii sunt cu salariile la zi şi vor primi şi primele. Au fost înţelegători şi le mulţumim pentru asta. În perioada următoare, clubul va avea un nou sponsor principal, suntem în discuţii şi sperăm să le finalizăm cât mai repede”, a precizat Mareş.
Şase jucători, out!
Odată cu încheierea turului de campionat, clubul devean a renunţat la şase jucători din lot, cărora le-a propus rezilierea contractelor pe cale amiabilă. Astfel, Rareş Blaga şi Emil Vîrtan au acceptat deja rezilierea, iar Raul Lintaru, Janos Vajda, Adrian Dosan şi Tudor Şaucă au cerut un timp de gândire. În acelaşi timp, se poartă discuţii pentru întărirea lotului în vederea returului. „Am încheiat turul pe un loc care ne dă speranţe în continuare la promovare. Suntem la cinci puncte de primul loc, puteam fi mai aproape dar vom lupta şi de pe această poziţie. Am renunţat la şase jucători, le mulţumesc pentru ceea ce au realizat aici, dar pentru ceea ce ne dorim noi avem nevoie de ceva cu calitate mai mare. Suntem în discuţii cu jucători cu experienţă şi cu unii tineri, sper să se concretizeze cât mai repede”, a spus antrenorul Viorel Tănase. Reunirea echipei CNS Cetate Deva se va produce în 16 ianuarie.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

o zi ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

o zi ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

o zi ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

o zi ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

o zi ago