Categories: Sport

CNS Cetate Deva a învins pe Millenium Giarmata într-un meci amical

Ovidiu Mănăstire

Echipa din reşedinţa judeţului a câştigat a doua partidă amicală din acest an, trecând de colega de serie, Millenium Giarmata, scor 3-0. Meciul s-a jucat la Arad, pe un teren sintetic.
Stoenac şi Szekely, primele goluri pentru deveni
După succesul la limită în faţa grupării CS Hunedoara, trupa antrenată de Viorel Tănase a câştigat şi al doilea amical jucat în această iarnă, învingând cu 3-0 pe Millenium Giarmata, colega de serie din Liga a III-a. Golurile au fost marcate de Stoenac (11), Tecsi (28 –penalti) şi Szekely (78). „A fost un meci bun, în faţa unui adversar harnic, care a alergat mult şi ne-a pus câteva probleme. Băieţii au avut o evoluţie superioară celei din partida cu Hunedoara, dar ne-a ajutat şi terenul sintetic, de o calitate foarte bună”, a spus antrenorul Viorel Tănase.
Cornea, al cincilea jucător venit de la Ighiu
Tehnicianul devean i-a trimis în teren pe Raţ (46 Bodea) – Petresc (57 Jude), Kereki (83 Demian), Agache (57 Doboş), Cornea – Boldea (89 Kelemen), Vaştag (46 R. Cristian) – Bloj (46 Blănaru), Stoenac (66 Lupu), Făgărăşanu (89 Sahru) – Tecsi (46 Szekely). În acest meci a debutat pentru alb-albaştri şi fundaşul Eduard Cornea, 19 ani, cel care în tur a evoluat la Performanţa Ighiu. După Bodea, Boldea, Făgărăşanu şi Szekely, Cornea este al cincilea devean care a evoluat pentru gruparea din Alba. „Cornea s-a descurcat bine, atât ca fundaş stânga, cât şi ca fundaş central, este un transfer care ne va ajuta”, a spus Viorel Tănase despre noul său elev. Devenii juca vor următoarea partidă amicală miercuri, când vor întâlni în deplasare echipa de Liga I, Pandurii Tg. Jiu.

Mesagerul Hunedorean