Clubul Studenţilor Liberali din Deva, născut de Ziua Europei

10 mai 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Nicolle Ebner

Pentru o parte din studenţii deveni, învăţăcei în ale politicii, sărbătorirea Zilei Europei (9 Mai) a coincis cu deschiderea oficială a activităţii Clubului Studenţilor Liberali din Deva. Cu această ocazie, a fost organizat un concurs de biciclete, la care au participat deveni de toate vârstele, începători şi profesionişti, iubitori ai naturii, dar şi ai activităţilor în aer liber.

Concurs cu premii

Clubul Studenţilor Liberali (CSL) Deva, o altă formă de pregătire a viitorilor politicieni, adevărată pepinieră pentru organizaţia judeţeană TNL Hunedoara, are peste 60 de membri activi, studenţi la diferite unităţi de învăţământ superior din ţară. CSL Deva a sărbătorit „naşterea” organizaţiei, care a coincis cu Ziua Europei, printr-un concurs de biciclete, la care au participat 25 de deveni, de toate vârstele, organizat în parcarea de la poalele Cetăţii. Toţi concurenţii au primit diplome de participare, iar celor mai buni la categoriile începători şi profesionişti, viceprimarul Cosmin Costa – preşedintele TNL Deva – le-a înmânat premii, constând în echipamente de protecţie profesionale, MP3 players, accesorii DC. La eveniment, au participat deputatul Bogdan Ţîmpău-vicepreşedintele TNL, Cosmin Joiţoiu-preşedintele filialei judeţene TNL Hunedoara, Ovidiu Nicula-prim vicepreşedinte TNL Deva, Rareş Magheru-membru în Biroul Naţional de Conducere al Clubului Studenţilor Liberali.

Pentru viitor, CSL Deva are ca obiectiv organizarea unor evenimente culturale, care să implice şi mai mult tinerii, viitori sau actuali studenţi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Consulul SUA, interesat de Cetatea Devei

Vineri, 7 mai, consulul general al Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, James Gray (foto), a început o vizită privată în...

Hunedorenii sunt europeni: ţuica, palinka şi şliboviţa o garantează!

A doua participare a judeţului Hunedoara la “Ziua porţilor deschise”, manifestare organizată de Comitetul Regiunilor Europei pentru a facilita cunoaşterea...

Lei cu fruntaşii, mieluşei cu codaşii

CFR Simeria a dat pe mere în meciul cu codaşa Gloria Arad, pierdut, fără drept de apel, în deplasare, scor...

Închide