Categories: ActualitateFlash

Cine zice că Moloţ este mare moşier?

Carmen Cosman

Deşi informaţiile vehiculate în diversele medii locale îl dădeau pe preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ (foto), ca mare moşier, deţinător a întinse suprafeţe de teren, iată că, potrivit celor scrise pe declaraţia sa de avere, nu este chiar aşa.

Cu toate că, într-un clasament publicat pe site-ul Econtext, el se află pe locul opt în rândul celor 41 de preşedinţi de consilii judeţene, în ce priveşte suprafeţele de teren deţinute, putem afirma că în comparaţie cu alţi oameni politici, chiar colegi de-ai săi de partid, ca să nu vorbim de marii latifundiari ai ţării, Moloţ este mic proprietar. Asta dacă, declaraţia sa de avere reflectă realitatea în ce priveşte suprafeţele deţinute de liderul liberal hunedorean. Aşadar, cu 96.462 metri pătraţi de teren deţinuţi în proprietate, Moloţ se află pe locul opt în topul şefilor de judeţe, după omologii săi din Olt, Vaslui, Buzău, Călăraşi, Harghita, Giurgiu şi Covasna.
Trebuie, totuşi, precizat, că Mircea Ioan Moloţ nu este defel un politician sărac. Potrivit ultimei declaraţii de avere, acesta deţine pe numele lui patru terenuri, dintre care unul în intravilanul comunei Şoimuş, are o casă în Săcărâmb – comuna Certeju de Sus, un autoturism Toyota Land Cruiser, mai multe animale – bovine, cabaline, caprine şi porcine – dar nu are datorii sau conturi de peste 5.000 de euro. Interesant este că, faţă de anul 2010, declaraţia sa de avere nu a suferit nici o modificare, nici măcar la veniturile rezultate din comercializarea de animale şi produse, care însumează fix 30.000 de lei. Faţă de anul 2009, însă, preşedintele CJ Hunedoara a rămas fără un teren intravilan în Deva, în suprafaţă de 499 mp, fără locuinţa din Deva de 191 mp, dar şi fără un autoturism Peugeot 106 (oare, la cine s-au dus?), iar valoarea sumelor încasate de pe urma animalelor a scăzut considerabil, după ce în 2009, suma declarată a fost de 100.000 lei.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ce-l mai " spalati " pe Molot. Cosman e cunoscuta de la noi din vale ca fiind platita de Molot de mai multi ani. Draga Mesagerule , credeam ca ai devenit independent de Molot dar nu-i asa. Pacat. Ati pierdut deja multi cititori. Uitat-va si ce titlu puneti. Incercati sa albiti un mare smecher. Bravo!!!!

  • Orce rau faci in viata totul se poate uita,Molot a tinut cu mineritul Vaii Jiului cu acea declaratie in presa si la guvern pentru a rezolva problemele sociale mineresti din Valea Jiului si sa du mai minta guvernul Boc dand vina la Bruxelles dar rautatea este la Ministerul Economiei la olteni gorjeni infiltrati de Condescu in Minister cu scopul sa distrunga mineritul Vaii Jiului.Molot este iertat de celelalte rautat facute cu scumpirea apei si neasfaltarea drumurilor judetene din Valea Jiului,Molot a stiut sa sustina mineritul in momente grele.

  • In declaratia de avere ,este doar 1% din ce detine, chia asa de prosti ne credeti ,dar de fondurile de vanatoare nu pomeniti nimic

  • Bine, pentru deliciul articolului, daca nu este "mare mosier" cu cele aproape 10 hectare de teren si animalele pe care le detine, totusi putem sa zicem ca este un fel de "mare chiabur". Ca aia erau socotiti, cei cu peste 4 hectare de pamint si oarece animale su macar " o jumatate de batoza" !!!
    Dar oricum nici cu locul 8 nu ne este rusine, ca alesul nostru este printre fruntasi (acum nu stiu cit se mindreste dumnealui , ca ne mai reprezinta ?)
    Asa ca poate mai vrea si la anul si "ne mai abureste" ca sa-l realegem.

  • ...ceea ce nu spune cucoana de la ziar,este faptul că în mandatul 2 al micului Voievod, a schimbat tactica iar averile dobândite ilegal au fost puse pe numele membrilor din familie!! amintiţi-vă cât de bogată este soţia sa!!!...averea de la Şoimuş o are datorită parteneriatului cu Panfutie !!!...acum parafat cu acte în regulă de USL !!!..din salariul de medic de ţară s-a făcut boiereasă la Şoimuş, cu ajutorul lui Panfutie!!!...şi mai vorbim de politică elegantă, domnule Nistor ??? ( politicienii în general, se consideră mai intelectuali dacă nu se barbiresc, lăsându-şi să crească părul pe faţă, aşa ca maimuţoii, că deh, ce sunt??..doar nişte maimuţoi)

  • Daca Molot e un hot atunci sa mergem pe mana lui Timis de la Hateg ca e om cinstit si corect si ne da zeama de macris sa mancam si ne imbata cu apa de ploaie. Hai sictir ziar - gazeta de perete.Nu mai sterge ba idiotule postarile anterioare ca nici nu mai deschid pagina de doi bani platiti de Timis de la voi de la MesuHuzii.Daca Molot nu a facut in ultimii ani mai mult decat toti inaintea lui in 20 de ani atunci orbi sunteti cu adevarat.Bani in njudet a adus Molot , nu Timis, Rudeanu , Vladu ,draku sau tacsu , doar Molo , nene. Va da si voua Timis zema de macris?Voi noua generatie de ziaristi magna cum laude?poate tagma sum fraude , tagma lui Cristi tiganu de la Paclisa mare reporter , sa vezi tiganu ce negru e cand scoate la 12 copchilu de la iskolabo , neamuri de tuciurii , nene ,ieri era mort de foame si acuma ragaie de zeama de macris. Sa va fie de bine.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

8 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

8 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

8 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

8 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

8 ore ago