Categories: Sport

CICLISM. Cinci pentru Munchen

România va fi reprezentată de cinci sportivi la cele trei Campionate Europene de ciclism, pe pistă, şosea şi mountain bike programate la Munchen în perioada următoare.
La Campionatele Europene de pistă Elite (11-16 august) avem un singur reprezentant, Daniel Crista, care va evolua printre cei 240 de concurenţi.
La Campionatele Europene de şosea avem trei participanţi, Eduard-Michael Grosu, Serghei Ţvetcov şi Daniel Crista. Grosu va lua startul în cursa de fond din 14 august, iar Daniel Crista, campionul naţional en titre, şi Ţvetcov vor evolua în proba de contratimp, din 17 august.
Surpriză însă, Emil Dima, campionul naţional de şosea din acest an, nu a fost selecţionat pentru Europenele de la Munchen, deoarece participă în Turul Ţinutului Secuiesc, care se încheie sâmbătă. Roberto Dumitru Burţa şi Ede-Karoly Molnar sunt înscrişi la Campionatele Europene de mountain bike, în proba olimpică de cross country (XCO), programată în 19 august. Campionul naţional, Vlad Dascălu, aflat în recuperare după o accidentare la o etapă de Cupă Mondială, se concen­trează pe participarea la Mondialele MTB, prevăzute între 24 şi 28 august în Franţa, la Les Gets.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago