Chirii reduse cu până la 50 la sută pentru producătorii şi comercianţii din Piaţa Centrală a Devei

15 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

De astăzi, luni, 16 noiembrie, Piaţa Agroali­men­tară Deva (Piaţa Centrală) trece în administrarea Primăriei Deva, respectiv a Serviciului Adminis­trarea Domeniului Public şi Privat.
Hotărârea a fost luată de către aleşii locali de­veni. Până acum, piaţa se afla în administrarea unei societăţi comerciale. “Avem un regulament de funcţionare a pieţei, unul nou. Un punct foarte important din acest regulament este scăderea tarifelor de închiriere a spaţiilor comerciale şi a uti­li­zării meselor din cadrul Pieţei pentru producători şi comercianţi. Pentru producătorii locali, chiriile au fost reduse la jumătate! Consilierii au aprobat în unanimitate noile tarife, astfel încât să venim în sprijinul producătorilor şi comercianţilor, dar şi a cetăţenilor Devei, în această perioadă dificilă”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva. (A. Năstase)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Proiect de digitalizare a activităţii finalizat la Universitatea din Petroşani

Magdalena Şerban Conducerea Universităţii din Petroşani s-a orientat către digitalizarea activităţilor derulate în cadrul Facultăţii de Mine, a Facultăţii de...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Deranjată la culme de „tupeul” unui muritor de rând. Omul îi ceruse să-şi facă datoria pentru care încasează lunar o...

Bulina neagră

Gabriel-Ştefan Anca, cetăţean de 31 de ani, din Hunedoara Pentru că a fost reţinut de poliţişti după ce a înjunghiat...

Închide