CFR Simeria şi Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş”, pe primul loc la Cupa Crăciunului

Echipele CFR Simeria şi Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş” Hunedoara au câştigat categoriile 2005, respectiv 2006, de la Cupa Crăciunului, competiţie de minifotbal destinată copiilor şi juniorilor şi organizată la Simeria. Ambele formaţii au câştigat fără dubii, impunându-se fiecare în cele trei partide jucate.

Finală pe „muchie de cuţit”
La categoria copiilor născuţi în anul 2006 s-au prezentat la start şase echipe, împărţite în două grupe. Prima grupă a fost adjudecată de CFR Simeria I, urmată de CNS Cetate Deva şi Unirea Alba Iulia. Grupa a II-a i-a revenit grupării Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş” Hunedoara, care le-a depăşit pe ACS Valea Frumoasei şi CFR Simeria II. Finala mare a fost adjudecată de Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş” Hunedoara (antrenor Vasile Bucuci), care a învins pe CFR Simeria I, scor 1-0. Finala mică i-a revenit echipei ACS Valea Frumoasei, învingătoare cu 4-2 în faţa celor de la CNS Cetate Deva, iar finala locurilor 5-6 a fost adjudecată de Unirea Alba Iulia, care a trecut cu 1-0 de CFR Simeria II. Premiile individuale au fost acordate sportivilor Denis Cicălău, pentru cel mai bun jucător, Darius Roman, pentru cel mai bun portar şi Ştefan Glonţ, pentru golgheterul turneului.

Gazdele s-au impus fără dubii
La categoria copiilor născuţi în anul 2005 tot şase echipe, împărţite în două grupe, au luptat pentru trofeu. Grupa I a fost câştigată de CFR Simeria I, urmată de CNS Cetate Deva şi ACS Viitorul Şoimuş. În schimb, grupa a II-a i-a revenit formaţiei ACS Valea Frumoasei, care le-a depăşit pe CFR Simeria II şi pe Dacia Orăştie. Finala mare a acestei categorii a fost adjudecată de CFR Simeria I (antrenor Florin Danciu), învingătoare cu 4-1 în faţa echipei ACS Valea Frumoasei. Finala mică a fost câştigată de CNS Cetate Deva, învingătoare cu 5-1 în faţa celor de la CFR Simeria II iar finala pentru locurile 5-6 i-a revenit echipei ACS Viitorul Şoimuş, care a trecut cu 3-0 de Dacia Orăştie. Titlul de cel mai bun jucător al turneului i-a revenit lui Alex Ilca, cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Tudor Pintilie iar Robert Tamaş a câştigat titlul de golgheter. A fost acordat şi un premiu special, pentru combativitate, sportivului Adrian Aprotosoaie. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.