Categories: Sport

CFR Simeria 2004 a câştigat „Cupa de Iarnă”

Ovidiu Mănăstire

Echipa CFR Simeria 2004 s-a impus în competiţia organizată  de clubul din oraşul feroviar, un turneu destinat juniorilor de 11 şi 12 ani, organizat în sala de sport a Colegiului Tehnic Feroviar „Anghel Saligny”. Pe Locul secund i-a revenit grupei mai mici ai clubului gazdă, CFR Simeria 2005, iar pe treapta a treia a podiumului s-a clasat Viitorul Abrud.

Grupa C, decisă la numărul de goluri marcate
Interesanta întrecere a strâns la start nouă echipe, împărţite în trei grupe, clubul gazdă fiind reprezentat de patru grupări. Grupa A i-a revenit trupei CFR Simeria 2005, care a dispus de Retezatul Haţeg, scor 9-1 şi de Universitatea Petroşani, scor 2-1. Pe locul secund s-au clasat „studenţii” din Valea Jiului, aceştia învingând Retezatul Haţeg cu 2-1. În grupa B, CFR Simeria 2004 a ocupat prima poziţie, învingând cu 13-0 pe CFR Simeria Bleumarin 2005 şi remizând, scor 0-0, cu CS Hunedoara. Hunedorenii au ocupat locul secund în grupă, după succesul cu 7-2 în faţa celor de la CFR Simeria Bleumarin 2005. Viitorul Abrud s-a impus în grupa C, cea mai echilibrată a competiţiei, în care toate echipele au terminat la egalitate de puncte. Echipa din Alba a avut însă mai multe goluri marcate, învingând cu 3-2 pe CFR Simeria Albastru 2004 şi capitulând cu 2-1 în faţa grupării ACS Kids Tâmpa 2015 Braşov. Simerienii au învins gruparea din Braşov cu 1-0, dar s-au clasat doar pe locul secund.

Braşovul, echipă ce ar fi meritat mai mult
După partidele din grupă s-au jucat meciurile de clasament, echipele situate pe poziţia a treia disputându-şi locurile 7, 8 şi 9, formaţiile de pe a doua treaptă au luptat pentru locurile 4, 5 şi 6, iar învingătoarele din grupe s-au duelat pentru locurile de pe podium. Locul 7 i-a revenit echipei ACS Kids Tâmpa 2015 Braşov, care a dispus cu 11-0 de Retezatul Haţeg şi cu 7-0 de CFR Simeria Bleumarin 2005. Cea din urmă grupare a ocupat locul 8, învingând la limită, scor 4-3, pe Retezatul Haţeg. CS Hunedoara a ocupat locul 4, obţinând două succese clare, 3-0 cu Universitatea Petroşani şi 10-0 cu CFR Simeria Albastru 2004. Pe locul 5 s-a clasat gruparea gazdă, care a dispus cu 2-0 de trupa din Valea Jiului.

Succes categoric al gazdelor
Turneul pentru primele trei locuri a fost unul fără istoric, CFR Simeria 2004 învingând clar atât pe CFR Simeria 2005, scor 4-0 cât şi pe Viitorul Abrud, scor 9-1. Lupta pentru locul secund a fost adjudecată de  echipă gazdă, CFR Simeria 2005 învingând cu 2-1 pe Viitorul Abrud. Organizatorii au oferit şi premii individuale, pentru cel mai bun portar, Robert Marc (Viitorul Abrud), cel mai bun jucător, Andrei Deak (CFR Simeria 2004) şi golgheterilor turneului, Toma Abrudean (CFR Simeria 2004) şi Vlad Toma (CS Hunedoara), ambii marcând câte nouă goluri.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

7 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

7 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

7 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

7 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

7 ore ago