Categories: Sport

CFR Simeria „ţinteşte” patru transferuri

Ciprian Marinuţ

Mirel Biriş, antrenorul echipei feroviare, revelaţia turului în Liga a III-a, seria a V-a, speră ca lotul echipei să fie completat cu patru jucători valoroşi, în cât mai scurt timp de la reluarea pregătirilor.

Primii care încep pregătirile
CFR Simeria, echipa hunedoreană cu cele mai bune rezultate în turul campionatului (locul trei, în Liga a III-a), este şi prima care îşi va relua pregătirile în noul an. Lotul feroviarilor se va reuni luni dimineaţa, la ora 10.30, la propriul stadion, iar antrenorul Mirel Biriş e convins că nici un jucător nu va avea probleme cu kilogramele în plus. Tehnicianul îşi doreşte completarea lotului cu patru jucători mai buni decât ce are în echipă la acest moment, pentru ca rezultatele să fie mai bune ca în tur. „Poate doar D. Dăscălescu să aibă câteva kilograme în plus, pentru că alţii cu astfel de tendinţe nu avem. Conducerea clubului se află în tratative cu patru jucători, un fundaş central, un fundaş de bandă, un mijlocaş şi un atacant, din liga secundă sau eşalonul trei, însă aceştia nu vor fi prezenţi la reunire. Fiecare dintre ei are o situaţie contractuală la cluburi, dar nu este nimic ce nu poate fi rezolvat. Eu îi cunosc, i-am văzut cum joacă şi nu mai este nevoie să vină să dea probe. Dacă vom reuşi să-i transferăm, sunt convins că vom fi mai puternici”, a spus antrenorul echipei CFR Simeria.

Cantonament la munte
Simerienii au renunţat la varianta cantonamentului în Ungaria, din cauza preţurilor mult mai mari decât cele din România.  „Am vrut să mergem la Debrecen. Am fost acolo, am văzut că sunt condiţii foarte bune, dar preţurile sunt mult mai mari decât  în România. Nu e cazul să aruncăm cu banii, acum, când vremurile sunt grele şi vom efectua o pregătire la munte, undeva în ţară. Vom alege între Sovata, Păltiniş şi Băile Felix, iar stagiul de pregătire se va desfăşura între 26 ianuarie şi 4-5 februarie”, a mai precizat antrenorul lui CFR Simeria. Tehnicianul a precizat că a stabilit deja şi primele patru meciuri amicale ale elevilor săi. „Am perfectat deja o dublă cu Jiul Petroşani în 20 ianuarie şi 28 februarie şi una cu Voinţa Sibiu, în 13 şi 16 februarie”, a spus Biriş.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

23 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

23 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

23 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

23 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

23 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

23 de ore ago