CFR Cluj Napoca va fi arbitrată de un austriac în meciul cu AS Roma

24 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Meciul dintre CFR Cluj şi AS Roma, care se va disputa joi, de la ora 22:00, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în Grupa A a competiţiei de fotbal Europa League, va fi arbitrat de austriacul Harald Lechner, arbitrii asistenţi fiind desemnaţi An­dreas Heidenreich şi Maximilian Kolbitsch, iar al patrulea oficial va fi Julian Weinberger.
Harald Lechner (38 ani) este arbitru in­ter­naţional din 2010 şi a condus în cariera sa me­ciuri jucate de trei selecţionate ale Ro­mâniei. Pe 8 mai 2010, austriacul a arbitrat un meci al echipei de juniori Under-19 a României, în turul de elită al Campionatului European, pier­dut în faţa Greciei (0-2). Pe 2 iunie, Lechner a arbitrat partida amicală din­tre primele echipe ale României şi Mace­doniei, încheiată, 0-0, iar pe 19 noiembrie 2013, Harald Lechner a oficiat la meciul dintre selecţionatele de tineret ale României şi Germaniei, încheiat la ega­litate, 2-2, pe teren propriu.
Reamintim că AS Roma a învins-o în tur pe CFR Cluj cu 5-0 pe Stadio Olimpico şi ocupă primul loc în clasamentul grupei, cu 7 puncte, urmată de BSC Young Boys Berna, 4 puncte, CFR Cluj, 4 puncte, ŢSKA Sofia, 1 punct.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Octavian Morariu candidează pentru un nou mandat la Rugby Europe

Fostul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român( COSR), actual membru al CIO, Octavian Morariu (foto) va candida pentru al...

Regimul obligațiilor fiscale declarate și neachitate începând cu data de 21 martie 2020 (4)

În continuarea/completarea materialului pe această temă, prezentat în ediția din data de 18.11.2020, cu privire la Procedura pentru acordarea eșalonării...

Un maistru de la Termocentrala Mintia a murit de Covid-19

  La Termocentrala Mintia s-a înregistrat un deces din cauza virusului Covid-19. Este vorba de un bărbat, în vârstă de...

Închide