Sport

Cetate Deva joacă mâine primul amical al verii

Nicolae Gavrea

Formaţia de Liga a III-a CNS Cetate Deva a încheiat prima parte din perioada de pregătire, desfăşurată la Deva, pe stadionul din oraşul reşedinţă de judeţ. Mâine, echipa pregătită de Ioan Petcu are programat primul joc amical din seria celor stabilite pentru această vară. Mâine, de la ora 18, devenii vor întâlni divizionara secundă ASU Poli Timişoara într-un meci care se va juca la Sântămăria Orlea.

Echipa din Timişoara, clasată pe locul 7 la ultima ediţie a Ligii secunde, acum pregătită de un nou antrenor, Cosmin Petruescu (fost în sezonul trecut la CSM Lugoj), se află în stagiu de pregătire la Sântămăria Orlea şi a susţinut deja un amical, încheiat cu o victorie la scor, 4 – 0, în compania celor de la Sportul Petreşti. Golurile timişorenilor au fost marcate de Velici – două, Bozian şi Cherecheş, primii doi fiind binecunoscuţi microbiştilor hunedoreni încă din perioada în care au activat la Deva, respectiv Hunedoara.
Lotul echipei devene nu este încă definitivat, conducerea tehnică analizând în această perioadă evoluţia jucătorilor veniţi în probe. A rămas, aşa cum declara recent antrenorul Ioan Petcu, nucleul de bază al echipei, adică aceia care au dus greul în campionatul trecut, plus câteva certitudini la capitolul transferuri la formaţia deveană.
„Lotul nostru este în construcţie, în fiecare zi vin şi pleacă jucători. În general, avem în momentul de faţă, la antrenamentele zilnice, cam 18 jucători de câmp şi patru portari. Nu există indisponibilităţi, doar mici probleme de sănătate, astfel că la ora meciului cu Poli sperăm să îi avem pe toţi apţi de joc. La capitolul noutăţi este vorba de Andrei Raţ, Szabolcs Szekely, reîntorşi la Deva, de Dumitru Copil, de la Cermei, plus alţii pe care îi vom urmări la lucru în aceste amicale”, a spus Ioan Petcu, antrenorul principal al lui CNS Cetate.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

12 ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

12 ore ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

12 ore ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

12 ore ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

13 ore ago