Categories: Sport

Cetate, „sabotată” pe piaţa transferurilor

 

 

Ciprian Marinuţ

Achiziţiile de jucătoare de la Rulmentul Braşov, pe care le ţinteşte clubul devean mai au de aşteptat, din cauza FRH, iar transferul de handbaliste de la Tomis Constanţa a fost blocat de cei de la Oltchim Rm. Vâlcea.

Păsuire incomodă
FRH a judecat memoriile celor trei jucătoare de la Rulmentul, Ionica Munteanu, Cristina Niculae şi Aneta Barcan, şi a dat termen clubului braşovean, ca până în 22 octombrie, să le achite restanţele. Dacă până la această dată handbalistele nu-şi primesc banii, vor fi libere să semneze cu ce echipă vor. „Am vorbit cu Barcan şi Niculae, şi ele sunt hotărâte să vină la Deva, dacă nu-şi primesc toţi banii. Păsuirea acordată de FRH Rulmentului ne încurcă, pentru că noi avem deja meci în campionat în 24 octombrie, însă, nu avem ce face. Dacă handbalistele nu-şi vor primi banii, în data de 23 octombrie le vom face actele de transfer, iar în 24 vor avea drept de joc, în partida din deplasare cu Ştiinţa Bacău. La experienţa lor, nu ar trebui să fie o problemă să joace pentru noi, chiar dacă nu se vor pregăti cu echipa în această perioadă”, a spus Marian Muntean, finanţatorul echipei devene.

„Faultat” de Oltchim
Transferul unei alte jucătoare, Gianina Luca, de la Tomis Constanţa, cu care Cetate a ajuns la un acord financiar, a fost „blocat” de preşedintele campioanei Oltchim Rm. Vâlcea. „M-am înţeles cu jucătoarea şi eram la un pas să o aduc la Deva, însă m-au faultat cei de la Oltchim, care sunt proprietarii handbalistei.
Hendrea, antrenor interimar
Fără întăriri la lot, Cetate are măcar o certitudine la nivelul băncii tehnice. „Cosmin Hendrea se va ocupa de pregătirea echipei, iar dacă voi mai aduce un alt antrenor, el va fi pus secund. Vreau să rămână aproape de echipă, pentru că e din Deva şi nu trădează”, a spus preşedintele clubului Cetate Deva.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

19 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

19 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

19 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

19 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

19 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

19 ore ago