Cele mai frecvente greșeli atunci când pariezi și cum să nu le repeți

Înainte de a vedea care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac iubitorii de pariuri, este nevoie să clarificăm un lucru. Dacă ești nou în lumea pariurilor sportive, trebuie să fii conștient de faptul că uneori vei pierde. Nu te aștepta doar la câștiguri. Chiar dacă urmezi toate sfaturile pe care le poți găsi pe Internet, inevitabil, uneori vei face unele greșeli.

De cele mai multe ori aceste greșeli vor aduce și unele pierderi financiare. Important este să nu lași acest lucru să te demoralizeze. Greșelile sunt pur și simplu o parte a curbei de învățare. Atâta timp cât înveți din greșelile tale, finalul va fi unul fericit. Pentru a reduce la minim pierderile, asigură-te că profiți din plin de toate ofertele cazinoului, fie că este vorba de bonusul de bun venit, de rotiri gratuite fara depunere sau de alte oferte promoționale.

Vom vedea în continuare care sunt cele mai frecvente greșeli pe care jucătorii le fac atunci când pariază.

Pariuri pe jocurile cu risc mare și castig mare

Oamenii abordează cazinourile în moduri foarte diferite. Unii preferă să joace poker sau blackjack ore întregi, în timp ce alții nu se despart de sloturi. Cu toate acestea, aproape toți jucătorii au în comun un lucru: luarea deciziilor financiare. Fiecare decide cât pariază și ce riscuri își asumă.

 

Regula cea mai eficientă, indiferent de tipul de joc preferat, este să joci cumpătat, fără a te avânta în multe pariuri cu miză mare. Deși pariurile riscante sunt cele care promit cele mai consistente câștiguri, acestea sunt și cele care pot face găuri importante în bugetul tău.

 

Emoția și adrenalina pe care le provoacă aceste tipuri de pariuri ar putea părea plăcute în momentul plasării pariului. Cu toate acestea, dacă nu ești fericitul posesor al unei averi impresionante, acea emoție se va transforma rapid în disperare.

 

Mărirea mizei după fiecare rundă pierdută sau câștigată

O schimbare semnificativă a sumei de bani cu care joci duce fie la disperare, fie la extaz. Fie că este vorba de anxietate cauzată de pierderi constante sau de fericire ca urmare a unui rezultat mulțumitor, jucătorii tind să își piardă simțul rațiunii în ceea ce privește dimensiunea mizei.

 

Dorința de a modifica valoarea pariului ar putea fi de înțeles. Dacă te descurci mai bine decât te-ai așteptat, este firesc să crezi că norocul îți surâde și să vrei să crești suma pariată. În plus, de cele mai multe ori emoțiile sunt la cote ridicate, iar tu ești nevoit să iei decizii sub presiunea timpului astfel încât șansele să reacționezi instinctiv sunt destul de mari.

 

Din păcate, aceste reacții aduc rezultate pozitive. Orice câștig considerabil poate dispărea rapid, în timp ce eforturile de restabilire a fondurilor sunt ineficiente. În astfel de situații, este întotdeauna cel mai bine să rămâi constant și să pariezi aceeași sumă, indiferent de cum merg lucrurile.

 

Imaginea eronată despre cazinouri

Din păcate, cultura pop oferă o imagine eronată a cazinourilor. Diversele vedete care au obiceiul să se distreze cu jocurile de noroc, rareori promovează o imagine a jucătorului responsabil.

 

Cel mai adesea vedem pe Internet, sau în mass-media, cum persoane publice merg într-un cazino luxos plasează pariuri absurde la care câștigă ocazional. De cele mai multe ori adoptă ținute exagerat de extravagante și să se poarte ca și cum ar deține întregul stabiliment.

Atunci când câștigă, întregul cazinou va sărbători alături de ei. Cu toate acestea, victoriile sunt rare. Acest stil de jocuri de noroc este pur și simplu nesustenabil pentru majoritatea cazinourilor. Ar putea părea interesant, dar acele victorii ocazionale nu compensează pierderile considerabile în care rezultă adesea această nesăbuință.

 

Pariuri care te scot din zona de confort

Jocurile de noroc pot fi adesea o experiență socială de care ne putem bucura împreună cu prietenii, familia și alți cunoscuți. Cu toate acestea,, pasionații de jocuri de noroc găsesc adesea plăcută și experiența din cazinouri.

 

Când mergi la cazino alături de prieteni, este evident că fiecare dintre voi va juca sume diferite de bani. Din acest motiv, percepția oamenilor despre jocuri de noroc și abordările lor vor fi, de asemenea, diferite.

 

Acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra celor care nu sunt conștienți de propriul buget. Uneori spiritul de turmă este foarte pregnant. Dacă cei din anturaj își permit să parieze anumite sume de bani, nu înseamnă că acest lucru trebuie să fie valabil pentru toată lumea.

 

În loc să încerci să ții pasul cu alți jucători dincolo de posibilitățile tale, este crucial să găsești o variantă în care să te simți confortabil.

Parierea tuturor banilor din portofel

Nimănui nu îi place să-și calculeze pierderile sau să facă contabilitate atunci când se află într-un cazino. Mai ales din cauza faptului că după un câștig, de cele mai multe ori, urmează o serie de pariuri pierdute.

La un moment dat, un jucător inteligent ar putea decide să-și abandoneze visul de a recupera pierderile. S-ar putea să urmărească o masă diferită, să-și încerce norocul la un alt joc sau chiar să părăsească jocul.

 

Dacă pariul e câștigător, este posibil să ai o șansă bună de a stabiliza bugetul. Dar ce se întâmplă în situația în care nu e ziua ta norocoasă și nu se arată niciun câștig mare? Deciziile luate din disperare de cele mai multe ori sunt plătite cu bani. Este întotdeauna de preferat să renunți la mândrie, să recunoști că ai pierdut și să te retragi din joc.

 

Un gând despre „Cele mai frecvente greșeli atunci când pariezi și cum să nu le repeți”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.