Categories: Actualitate

Cele mai cunoscute sloturi de pe internet

Românii sunt foarte atrași de sloturile online. Oferta cazinourilor licentiate in ceea ce priveste aceste jocuri este una foarte buna, iar in mod constant sunt adaugate jocuri noi. Acesta evident reprezinta un mare avantaj pentru jucatori, care nu se vor plictisi niciodata si vor gasi mereu noi jocuri interesante.

In cele ce urmeaza iti voi prezenta care sunt in acest moment cele mai cunoscute sloturi de pe internet. De asemenea iti ofer si cateva detalii despre fiecare in parte pentru a vedea de ce aceste jocuri cu pacanele sunt apreciate de clientii care joaca la cazino online.

Top sloturi online in România

Topul celor mai populare sloturi de pe internet contine atat jocurile clasice, care se regaseau inainte preponderent in salile de jocuri stradale, dar si cateva titluri noi. La urma urmei totul tine de preferintele fiecarui jucator, insa trebuie sa stii ca in acest moment cele mai cunoscute jocuri slot online sunt:

  • Sizzling Hot
  • Book of Ra
  • Lucky Lady’s Charm
  • Shining Crown
  • Starburst
  • Sweet Bonanza

Daca esti un jucator incepator la pacanele online sau pur si simplu vrei sa testezi unul sau mai multe din sloturile amintite mai sus poti incerca sloturi ca la aparate gratis. Astfel joci practic fara niciun risc cele mai tari sloturi de pe internet, capeti experienta, inveti cum functioneaza acestea, iar cand vei juca pe bani reali ai mai multe sanse de castig.

De asemenea, trebuie sa mai stii ca cei mai populari furnizori de jocuri cu pacanele online in momentul de fata sunt: Novomatic, EGT, NetENT, Play ‘N Go si Pragmatic Play. Fiecare dintre acesti furnizori ofera mai multe variante de sloturi, cum ar fi sloturi cu fructe si septari, sloturi cu rotiri gratuite, sloturi cu functii speciale, astfel incat vei gasi tot ceea ce te intereseaza.

De ce preferă jucătorii români aceste sloturi?

Probabil ca te intrebi ce au special aceste jocuri incat ies in evidenta fata de restul, nu-i asa?

De exemplu Sizzling Hot este un joc clasic cu fructe si septari, destul de simplu si fara prea multe simboluri si functii speciale. Tocmai simplitatea sa si faptul ca este usor de inteles si iti permite sa joci cu mize foarte mici il face popular.

De partea cealalta, jocuri precum Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm sunt sloturi cu “speciala”, in cadrul carora poti obtine multe rotiri gratis si in acest fel sa obtii castiguri frumoase fara o investitie prea mare.

Shining Crown produs de catre EGT este popular atat prin tematica sa clasica, cu septari si fructe, cat si prin simbolul Wild si functia sa speciala care se activeaza de fiecare data. Astfel, este un slot care putem spune ca a combinat in mod interesant vechile elemente cu cele noi.

Jocul Starburst de la NetENT iese in evidenta printr-o functie interesanta: plati in ambele directii. Astfel, daca la pacanelele clasice combinatiile castigatoare se considerau doar de la stanga la dreapta, in cadrul Starburst exista linii de plata si de la dreapta la stanga. In aceste conditii este usor de inteles popularitatea acestui joc, care din start iti ofera sanse mai bune de castig.

Nu in ultimul rand ar trebui amintit si Sweet Bonanza de la Pragmatic Play, furnizor de jocuri care atrage din ce in ce mai mult atentia romanilor. Mecanismul de desfasurare al rundelor la acest slot este mai diferit: simbolurile care fac parte dintr-o combinatie castigatoare dispar si lasa loc altora noi, totul in cadrul aceleiasi rotiri (un singur pariu). De asemenea foarte interesanta este si optiunea de cumparare a specialei. Astfel nu mai trebuie sa astepti potrivirea simbolurilor, ci poti cumpara jocurile bonus.

Bineinteles ca in timp au aparut si alte pacanele online care atrag tot mai mult atentia romanilor si care cu siguranta in viitor isi vor face loc in topul celor mai cunoscute jocuri. In general, sloturile care vin cu ceva nou, precum runde de tip “cascada” sau functii bonus interesante prind bine in randul jucatorilor pasionati.

De asemenea si grafica sloturilor conteaza mult, pentru ca le ofera jucatorilor o anumita experienta de joc. Asa se poate explica, de exemplu, succesul altui slot video si anume Book of Dead produs de Play ‘N Go. Desi acesta are regulile aproape identice cu Book of Ra se remarca printr-o tematica si o grafica video de exceptie.

In concluzie iti recomand si tie sa incerci jocurile prezentate anterior si cu siguranta cateva dintre ele vor fi si pe placul tau, asa cum s-a intamplat in cazul multor jucatori români.

 

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

5 ore ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

5 ore ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

5 ore ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

5 ore ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

5 ore ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

5 ore ago