Cei de la serviciul de gospodărire a municipiului au colorat Deva

14 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Muşcate, trandafiri, jardiniere de-ţi fură privirea chiar şi din maşină, precum şi multe flori de sezon, toate acestea au nuanţat municipiul Deva în culori parcă estivale. Iar înfrumuseţarea urbei continuă, potrivit reprezentanţilor Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (SPÎGM).
„Ne ocupăm de întreţinerea spaţiilor verzi, efectuând lucrări de cosire a gazonului, (ploile din ultimele zile au încurajat creşterea ierbii), de udare a pomilor, dar în egală măsură şi de igienizarea/curăţarea zonelor verzi aflate pe domeniul public. Bineînţeles, unul dintre obiectivele principale de activitate aflat în sarcina noastră este ca de la an la an să captăm cât mai mult interesul devenilor, dar şi al vizitatorilor, prin multitudinea de flori cu care creştem paletarul de culori al municipiului. Şi aici vorbim de jardiniere Flower Dome, ce se regăsesc deja în sensurile giratorii precum cel de la Astoria, Dacia Service, Auchan, zona bisericii din Micro 15 etc. Urmează să suplimentăm pe centru, la intersecţia de la Catedrală, de exemplu, deci extindem reţeaua de DOME-uri, fiind mai multe decât în 2019. Tot ca noutate, în parcul de la Cetate am pus topiari (figurine din iarbă) inspirate din desenele animate (minion, maşinuţă). Se pot admira chiar lângă foişor. Ne dorim ca tot ceea ce facem să insufle un strop de bucurie fiecărei zile. Mult bine, tuturor“, a afirmat Irinel Faur, directorul S.P.Î.G.M. Deva.
Acesta a reamintit că se pot transmite instituţiei sugestii, propuneri sau opinii, la nr. de tel. 0254-233.588 (inclusiv în perioada weekendului) sau 0744-354.828 (persoană de contact Ovidiu Oltean).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Recurs la morală

De peste un an, în fiecare săptămână, spun în această pagină lucruri care să ne ajute să trăim frumos, sau...

Primarul Marius Omotă: UPU Ilia funcţionează, de fapt, ca un dispensar comunal

În ediţia precedentă a cotidianului nostru am anunţat că de astăzi, 15 iunie, cele două secţii din Ilia şi Călan...

Operatorii de turism i-au propus primarului din Hunedoara organizarea unui festival muzical gen UNTOLD

În urmă cu câteva zile, la sediul Primăriei municipiului Hunedoara a avut loc o întâlnire a primarului Dan Bobouţanu cu...

Închide