„Cei care plãtesc nu trebuie sã suporte acelaşi tratament ca şi rãu platnicii”

05 petre marginean (2)

Sorina Popa

Primarul Devei, Petru Mărginean (foto), vrea să fie cât mai aproape de deveni, dovadă şi întâlnirea de ieri cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari din municipiu, care au probleme cu furnizarea apei potabile.

Vrea să ajute asociaţiile

Societatea Apa Prod a fost nevoită să sisteze furnizarea apei reci mai multor blocuri din Deva, după ce au fost înregistrate datorii imense. În aceste condiţii, edilul şef al Devei a hotărât să sară în ajutorul celor care, deşi îşi achită facturile la apă, sunt nevoiţi să suporte acelaşi tratament ca şi rău platnicii. Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari implicate în această situaţie i-au spus primarului Petru Mărginean cu ce probleme se confruntă. „Ni s-a spus să facem contorizări individuale. În unele cazuri am făcut, dar tot oamenii care plătesc rămân şi ei fără apă, din cauza celor care au datorii mari la operatorul de apă. Noi nu ţinem banii la noi, cum încasăm ceva, îi ducem la Apa Prod, să mai achităm din restanţe. Însă, mulţi nu vor, sau nu pot să achite apa. Pe unii dintre rău platnici i-am acţionat în instanţă, dar tot degeaba”, a spus un administrator de asociaţie de proprietari din municipiul Deva.

„Faceţi front comun”

Primarul reşedinţei de judeţ, Petru Mărginean, le-a spus celor prezenţi că trebuie să-şi unească forţele.”Trebuie să faceţi front comun împotriva instituţiilor statului care fac un abuz asupra voastră. Cei care plătesc nu trebuie să suporte acelaşi tratament ca şi rău platnicii, nu este corect. Am vorbit cu cei de la Apa Prod şi sperăm să rezolvăm cât mai repede această situaţie, la unele asociaţii cu datorii s-a dat drumul la apă, s-a mai achitat”, a declarat primarul Petru Mărginean. Cea mai mare datorie la Apa Prod o înregistrează Asociaţia de proprietari nr. 209, de pe Aleea Streiului, cu 47.201 lei.

Un gând despre „„Cei care plãtesc nu trebuie sã suporte acelaşi tratament ca şi rãu platnicii””

  1. Măi Petre, noi nu te-am votat primar ca să te lamentezi. Fii bărbat. Rezolvă situația, pentru că cei care sunt buni platnici nu merită să fie umiliți de Arion și moloț. Măsura de sistare a apei, pentru toți locatarii, e o metodă comunist-securistă. Ce, dacă fac oamenii (buni platnici) front comun, le va curge apa la robinet?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.