Ce zice şeful ADR Vest despre reabilitarea DJ 687 Hunedoara-Călan „Dacă se pierde proiectul, răspunzător va fi Consiliul Judeţean Hunedoara”

3 septembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

         Ieri, în conferinţa de presă susţinută de şefii Consiliilor judeţene Hunedoara, Arad, Timiş şi Caraş-Severin şi de directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest, Sorin Maxim (foto), MESAGERUL HUNEDOREAN a întrebat ce se întâmplă cu cel mai mare proiect al CJ Hunedoara aflat în derulare şi finanţat cu fonduri europene?
       „Este bucătăria internă a Consiliului Judeţean”
Se ştie că lucrările la acest drum au fost oprite, după ce managerul de proiect şi arhitectul şef al judeţului nu sunt de acord dacă e nevoie de încă o autorizaţie de construcţie, după modificările făcute, sau nu. ”Cunosc situaţia acestui proiect, dar nu foarte bine. Este bucătăria internă a Consiliului Judeţean, care gestionează proiectul. Pot apărea sincope, dar ele trebuie depăşite”, a spus Sorin Maxim, directorul ADR Vest.
Cine va răspunde dacă acest proiect nu va fi realizat? ”Unitatea de Implementare a Proiectului poate fi înlocuită de către preşedintele Consiliului Judeţean, fără aprobarea Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest. Evident, preşedintele are puterea asta, dacă se impune o asemenea măsură. Consiliul Judeţean Hunedoara este beneficiarul proiectului”, a declarat acesta, directorul ADR Vest.
Ca atare, având în vedere afirmaţiile lui Sorin Maxim, şeful instituţiei judeţene va fi răspunzător în caz că lucrurile nu merg bine şi proiectul de reabilitare a DJ 687 nu va fi finalizat.
Constructorul din acest proiect a fost nevoit să oprească lucrările, la scurt timp de la demararea lor, pe motiv că documentele puse la dispoziţie de cei de la judeţ nu sunt în regulă. Acum, toată lumea aşteaptă răspunsul de la Inspecţia Regională în Construcţii care trebuie să lămurească dacă e nevoie de încă o autorizaţie de construcţie. Cu alte cuvinte, ţara arde şi baba se piaptănă. Dacă lucrurile vor mai fi tărăgănate mult, judeţul Hunedoara riscă să piardă acest contract de aproape 40 de milioane de lei. (Sorina Popa)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. florin spune:

    niste incompetenti, cu mari ifose de mahari, daca ii scuturi un pic le pica tarita din cap

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii,04.09.2019

Se plâng oamenii dintr-un imobil din municipiul de pe Cerna că au mari probleme cu un individ care seamănă, din...

Bulină neagră, 04.09.2019

Adrian Ştefan T. adolescent din Vulcan

Bulină albă, 04.09.2019

Rozalia Lupşa, săteancă din comuna Dobra

Închide