Ce spun liderii locali ai partidelor despre scorurile obţinute în alegeri

Ieri, după ce s-a cam aflat ce scoruri a obţinut fiecare partid la nivelul judeţului Hunedoara, am încercat să aflăm opiniile unor lideri locali de formaţiuni politice, referitoare la rezultatul scrutinului. Iată ce ne-au declarat aceştia:
„Seriozitatea noastră şi programul de guvernare au cântărit decisiv”
După aflarea rezultatelor la nivel de judeţ, preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a declarat că seriozitatea şi programul cu care  s-au prezentat în faţa electoratului sunt principalele motive care au stat la câştigarea alegerilor parlamentare. „Rezultatele obţinute de PSD la nivel de ţară şi de judeţ sunt cele la care ne aşteptam. Acest lucru se datorează muncii noastre, a colegilor din judeţ şi nu în ultimul rând, seriozităţii cu care ne-am prezentat în faţa alegătorilor. A programului coerent de guvernare pe toate domeniile de activitate pe care-l avem. Vom fi loiali celor care ne-au trimis în Parlament şi ne vom zbate ca programele noastre să fie îndeplinite”, a declarat preşedintele PSD Hunedoara. Acesta a mai arătat că PSD a avut o campanie decentă, deoarece românii s-au săturat de scandal.
„Valul PSD a fost mult prea puternic”
Florin Roman, preşedintele interimar al PNL Hunedoara: „Este un rezultat sub aşteptări, la Hunedoara. Valul PSD se pare că a fost mult prea puternic. Pe noi ne-a tras în jos Valea Jiului. Acum, nu avem decât să ne strângem rândurile şi să ne pregătim să câştigăm alegerile din 2020”.
„Am făcut un scor bun doar în Valea Jiului”
Marius Sanfirişca, preşedintele executiv al Organizaţiei judeţene ALDE Hunedoara, susţine că formaţiunea sa politică a realizat un scor bun în Valea Jiului, la Petroşani ((8,4 la sută din voturile valabil exprimate), însă recunoaşte că la nivel de judeţ sperau la mai mult. În urma unor calcule ale hârtiei din perioada campaniei electorale, ALDE Hunedoara spera ca votul de duminică să le aducă un mandat de senator şi două de deputaţi. Din păcate pentru ei, scrutinul electoral le aduce doar un mandat de deputat, dar şi acela nu prin votul direct de la urne, ci prin redistribuire. Acum, după campania electorală, Marius Sanfirişca este convins că se putea face mult mai mult pentru convingerea electoratului hunedorean. Rămâne ca această formaţiune politică să se mobilizeze mult mai mult pentru viitoarele alegeri, fie locale, fie generale.
„Ai reuşit, continuă, n-ai reuşit, continuă!”
La scorul înregistrat de filiala hunedoreană a PMP, candidatul la Camera Deputaţilor, Haralambie Vochiţoiu, mai crede în minuni. Aşteaptă… redistribuirile (?!). Şi chiar este foarte bucuros că prin acţiunile din campanie şi voturile adunate a contribuit la intrarea PMP în Parlament. În situaţia dată, Haralambie Vochiţoiu ne-a precizat că va continua munca în conformitate cu spiritul olimpismului: ai reuşit, continuă, n-ai reuşit, continuă! Politicianul hunedorean recunoaşte că n-a reuşit să pună în valoare iniţiativele oamenilor din echipa de campanie şi nici mesajul acestora nu a fost receptat cum trebuie de electorat. Regretă insuccesul de la urne, dar a declarat că electoratul are întotdeauna dreptate.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Esti un dobitoc bai Nistor ca l-ai pus pw liste pe Salan dictatorul. Ala e nebun. Ce dracu sa faca ala pt oameni? Nimic, ca nu e in stare. Timpiti mai sinteti.

  • Cei mai buni agenti electorali ai PSD , au fost Alina Iohanis si noul Florin Roman(PDL?PNL) ! :) :) :)

  • Fl roman,ce ai facut pt Valea Jiului ca sa ai pretentii la voturi pt pnl acolo ? De ce nu ai candidat in jud HD ,daca ai muschii asa umflati ?

  • A promite NU te costă nimic. Din contră ai numai de câștigat, chiar dacă nu te ți de promisiuni. Asta se pare că nu a priceput gașca de la P.N.L. Cât despre P.S.D.felicitări că au reușit să păcălească din nou electoratul.Se pare că NU au reținut nuanța promisiunilor...în timp 2019-2020 în prag de noi alegeri. În 2017 vom auzi din nou
    aceeași retorică:
    1.greaua moștenire/buget mic
    2.bugetul actual/ 2017 NU suportă un asemenea efort financiar.
    3.Legea spune...paragraful se opune...
    4.stiti...NOI am vrut dar, F.M.I. nu vrea. Ce mai!
    5. NU SUNT BANI, pentru voi PROŞTILOR !
    Prima dată să vedem cum putem NOI /PARLAMENTARII să ne mărim AVERILE și asta vă spun EU/NISTOR cu toată seriozitatea care împreună cu d-na HARĂU,ne pricem la așa ceva. Împreună o vom duce ...BINE, ptr...VOI...FRAIERILOR! Ha...Ha, ce v-am păcălit din NOU !

  • @Gheorghe - momentan nu există buget pe 2017. Normal că nu suportă nimic bugetul (inexistent). Ar fi interesant dacă s-ar muta alegerile parlamentare în vară/ toamnă...

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

14 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

14 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

14 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

14 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

14 ore ago