Sport

Ce karateka! Ce valoare!

Campionatul Național de karate Fudokan s-a desfășurat anul acesta la Sf. Gheorghe și a reunit peste 500 de sportivi.
Finala din acest an a fost „cea mai grea din ultimii ani”, susține sensei Janos Simo, coordonatorul secției din municipiul Hunedoara, care a avut o delegație de 10 sportivi la această etapă. Au participat Darius Fedorciuc, Ștefan Popa, Alexandru Anghel, Robert Andronache, Delia Lazăr, Andrada Bistrian, Luca Gălățanu, Ianis Sărmășan, Andrei Robert și Maia Suciu, toți fiind pregătiți de sensei Crina Simo.

Aur, argint și bronz
Rezultatele înregistrate de karateka din Hunedoara au fost excelente, con­sideră sensei Janos și certifică valoa­rea lor. Darius Fedorciuc a reușit să cucerească o medalie de aur și titlul
de campion național în proba de kumite, iar Alexandru Anghel și Robert Andronache au fost medaliați cu bronz. Robert Andrei este noul campion na­țional la kata -copii, el cucerind medalia de aur, Maia Suciu este vicecampioană națională, și a fost recompensată cu o medalie de argint. Delia Raluca Lazăr este de acum vicecampioană națio­nala la Kumite, ea cucerind medalia de argint. Perechea Ștefan Popa/Luca Gălățanu, Andrada Bistrian, Ianis Sărmășan s-au calificat pentru a participa la întrecerile Campionatului European Școlar de la Oradea.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

8 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

8 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

8 ore ago