Cazacu atacã postul de vicepreşedinte al PSD

Nicolle Ebner

Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Hunedoara desfăşurată ieri, la Casa de Cultură „Drăgan Muntean” din Deva, i-a validat pe cei 41 de delegaţi care vor participa la Congresul din 20 februarie, şi a consfinţit susţinerea candidaturii lui Florin Cazacu (foto), pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte al partidului.

Fără surprize

Cei peste 400 de participanţi la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Hunedoara nu au adoptat nici o rezoluţie cu privire la susţinerea vreuneia dintre candidaturile anunţate pentru preluarea preşedinţiei PSD. Singurul mesaj oficial lansat de liderul social-democraţilor hunedoreni, Florin Cazacu, a fost acela de unitate la nivelul întregului partid şi promovarea unei politici social-democrate în scopul intereselor românilor, care trebuie sprijiniţi să depăşească perioada de criză. După ce, la alegerile prezidenţiale, au obţinut unul dintre cele mai bune scoruri din ţară pentru Mircea Geoană, social-democraţii hunedoreni nu au făcut un secret din intenţia de a-şi sprijini preferatul pentru un nou mandat în fruntea PSD. Totuşi, liderii PSD menţin secretul în jurul acestui subiect, şi oficial, declară că: „delegaţii vor analiza pe cine susţin, în cadrul congresului, şi vor lua decizia la faţa locului. Există, totuşi, şi posibilitatea votării în unanimitate a unei candidaturi”, susţine Florin Cazacu. Propunerile de modificare a Statutului PSD, făcute de câţiva dintre reprezentanţii organizaţiilor locale, au fost tardive, acestea nemaiputând intra în dezbaterea congresului, din cauza timpului prea scurt, rămas până la organizarea acestuia. Desemnarea celor 41 de delegaţi la Congresul Extraordinar al PSD din 20 februarie şi a candidaţilor pentru organele centrale ale PSD a decurs fără surprize sau incidente, iar rezoluţia prin care este susţinută candidatura lui Florin Cazacu pentru funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional a fost votată în unanimitate.

Din grupul celor 41 de delegaţi la Congresul PSD fac parte lideri ai organizaţiilor locale din toate zonele judeţului, precum şi poetul Adrian Păunescu. Chiar dacă nu a mai ajuns senator, acesta a rămas membru al organizaţiei locale Baia de Criş.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ce incurcate sunt hatisurile politicii. Votam cu Mircea Geoana dar spunem ca votam cu cine ne dicteaza constiinta. Deci daca asa ne dicteaza constiinta sa nu votam cu Mircea Geoana ?

  • cu o floare nu se face primavara, chiar daca se cheama Florin Cazacu si-apoi nu stiu ce noutati mai pot aduce politicii romanesti gasca de interlopi Radu Mazare, Vanghelie, Nastase, Geoana,Hrebenciuc, Iliescu & company...congresul lor un bilcii al ipocriziei si al demagogiei dus la cote exasperante, de fapt nici cu ceilalti, adica adversarii lor, nu mi-e rusine, ar trebui sa le cam fie rusine lor, dar nu se vor rusina vor fi constanti in oferta lor demagogica numai buna de pacalit fraieri...ne place sau nu, dar asa suntem...

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

16 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

16 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

16 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

16 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

16 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

16 ore ago