Câte trei ani de închisoare pentru violatorii din Petrila

03 Violatori PetrilaMaximilian Gânju

Magistraţii Judecătoriei Petroşani i-au condamnat pe cei doi violatori din Petrila la câte trei ani de închisoare şi plata unor daune morale către victima lor, o minoră de 13 ani.
Cei doi tineri din localitatea Petrila care au violat o adolescentă de 13 ani, la începutul acestui an, după ce au băut împreună la un chef, au primit câte trei ani de închisoare cu executare. Procesul a demarat la scurt timp după ce mama fetei a depus plângere împotriva a trei tineri acuzaţi de viol, însă doar doi dintre ei au abuzat de minoră. Al treilea a intenţionat însă, s-a dovedit că nu s-a apropiat de fată, iar judecătorii de la Petroşani l-au achitat. Potrivit sentinţei pronunţată ieri de magistraţi, Nicuşor Dorinel Păduraru a primit trei ani de detenţie pentru infracţiunea de viol, deşi tânărul de 19 ani a sperat ca preşedintele de şedinţă să-i accepte solicitarea de schimbare a infracţiunii din viol în act sexual cu un minor. Astfel, spera el, ar fi primit o sentinţă mai blândă. În plus, Păduraru nu are voie să se apropie de minora pe care a abuzat-o timp de trei ani după executarea pedepsei. Aceeaşi pedeapsă a primit-o şi Andrei Samuil Pepelean. Şi în cazul lui, judecătorul din Petroşani a decis să nu-i accepte solicitarea de a schimba încadrarea juridică a faptei din viol în agresiune sexuală. Pepelean are aceleaşi interdicţii timp de trei ani după ispăşirea condamnării ca şi amicul lui de distracţii. În plus cei doi vor trebui să-i plătească daune morale minorei de 13 ani în sumă de 5.000 lei, dacă sentinţa va rămâne definitivă, pentru că amândoi au posibilitatea să o atace cu apel în termen de 10 zile.
Reamintim că violul asupra minorei a avut loc în noaptea de 11/12 ianuarie a.c., la o petrecere ţinută într-un apartament din Petrila, împreună cu alţi tineri. Minora, ameţită de la băutură, a adormit într-o cameră a apartamentului, iar cei doi, profitând de starea sa, au abuzat-o.

Un gând despre „Câte trei ani de închisoare pentru violatorii din Petrila”

  1. Nu cred ca acesti doi indiviz au avut vreodata in viata lor 5000 lei noi defapt nu cred ca au avut vreodata servici si nu cred ca vor plati aceasta suma iar statul i v-a tine pe mancare si patut caldut pe bani tot a contribuabililor asa ca La Multiani Romanio,ar trebui sa se umble la cauza nu la efect adica sa se crezeze bordeluri dar si locuri de munca in diverse domeni pentru tineret pana-n 45 de ani oricum romania este o tara sub nivelul celor din U.E.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.