Categories: FlashSport

Câştigătoarea Campionatului Naţional de Futsal al pompierilor

După două zile de competiţie acerbă, cu goluri spectaculoase şi meciuri de infarct, Campionatul Naţional de Futsal – ediţia 2013, organizat de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Hunedoara, a ajuns la final.
Cele patru echipe, calificate în etapa finală, ale Inspectoratelor judeţene pentru Situaţii de Urgenţă din Bistriţa, Timiş, Giurgiu şi Călăraşi, au disputat meciuri în sistem turneu, fiecare cu fiecare, cea mai bună echipă fiind desemnată în urma golaverajului şi a meciurilor câştigate. Astfel, locul I şi titlul de campioană l-a obţinut echipa de futsal a ISU Bistriţa, pe locul II s-a situat ISU Timiş, pe a treia treaptă a podiumului s-a situat echipa ISU Călăraşi, iar pe locul IV, cea a ISU Giurgiu.
Cel mai bun portar al acestei competiţii a fost desemnat Cristian Buteanu, component al echipei I.S.U. Bistriţa, în timp ce jucătorul cel mai tehnic şi totodată, golgheterul competiţiei a fost ales Alexandru Tanco, tot de la I.S.U. Bistriţa. De altfel, echipa bistriţeană este pentru al doilea an consecutiv campioană naţională la futsal. (M.Crivăţ)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago