Categories: Sport

Câştigă sau dau explicaţii

Ciprian Marinuţ

 Jucătorii de la FC Deva  au ca obiectiv obligatoriu victoria în derby-ul de duminică cu lidera Concordia Chiajna, pentru că altfel, pierd paşi în lupta pentru titlu şi vor trebui să răspundă la întrebările incomode ale conducerii clubului.

„Au condiţii, vrem rezultate”
Parcursul campioanei României la futsal, FC Deva, scârţâie din perspectiva rezultatelor de ultimă oră, în ciuda achiziţiilor de jucători brazilieni şi spanioli şi aducerii unui tehnician de top, în această vară. Eliminată din UEFA Futsal Cup şi învinsă în primul derby intern de Design Braşov (în deplasare), FC Deva e pusă în situaţia de a-şi demonstra forţa şi virtuozitatea şi a arăta că e o candidată de top la titlul naţional. Trupa pregătită de galonatul spaniol Sito Riviera are doar varianta victoriei în al doilea meci cheie al campionatului, cel cu vicecampioana Concordia Chiajna, programat duminică, de la ora 18, la Sala Sporturilor din Deva. „Am pierdut deja un meci cu o contracandidată şi ar fi grav dacă n-am câştiga această partidă, de acasă, cu Concordia Chiajna. Echipa are condiţii foarte bune, iar noi vrem victorii şi performanţe, pentru că altfel, vom cere explicaţii”, a spus, tranşant, George Mara (foto), preşedintele FC Deva.

Fără liderul moral
FC Deva va aborda derby-ul cu Concordia fără internaţionalul Florin Matei, considerat de coechipieri şi suporteri drept lider al echipei, care mai are de ispăşit o etapă de suspendare, în urma eliminării suferite în partida cu Design Braşov. În aceste condiţii, FC Deva va trebui să se descurce fără lider în duelul cu puternica echipă din Chiajna, care şi-a mai completat lotul cu încă doi-trei brazilieni şi a avut un parcurs perfect în primele şase etape. „Chiajna pare mai puternică decât anul trecut, pentru că acum are şi mai mulţi brazilieni. Oricum, trebuie să câştigăm, pentru că meciurile directe între cele patru candidate la titlu vor conta foarte mult în economia clasamentului şi a luptei pentru trofeul de campioană”, a spus George Mara.
Meciul se va juca duminică, de la ora 18 şi va fi înregistrat de postul de televiziune Sport 1, care îl va difuza luni, de la ora 20.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

20 de ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

20 de ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

20 de ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

20 de ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

20 de ore ago