CAS Hunedoara, ajutor de nădejde pentru Moş Crăciun

20 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Magdalena Şerban

Angajaţii Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara l-au ajutat pe Moş Crăciun să poată fi sigur că bucuria va exista şi pentru copiii mai puţin norocoşi.
Decembrie este luna în care cele mai frumoase poveşti se transformă în realitate. În ciuda contextului actual, dominat de nelinişti şi cu impunerea păstrării distanţei sociale pentru a petrecere sărbătorile de iarnă în siguranţă, reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara nu au re­­nunţat la tradiţie, aducând bucurie în sufletele a 34 de copii aflaţi în grija Direc­ţiei Generale de Asistenţă Socială şi Pro­tecţie Socială Hunedoara, Reţeaua de Case Familiale Orăştie, care îl aşteaptă cu speranţă pe Moş Crăciun.
„În timp ce noi ne bucurăm de gesturi sim­ple şi fireşti alături de cei dragi, în con­for­tul casei noastre, în jurul bradului împo­do­bit, pregătindu-ne să desfacem cadouri minunate, există şi copilaşi care îşi permit doar să viseze la un Moş Crăciun generos. Suntem oameni şi chiar dacă avem mas­ca pe faţă, putem să privim în ochii ce­lor mici cu blândeţe, sinceritate şi iubire. Împreună cu colegii mei am considerat că, un gest mic, concretizat într-un cadou poa­te să le aducă copiilor bucurie, speranţă şi încredere. Vineri, pachetele dăruite de noi au ajuns la destinaţie. Să aveţi parte de sărbători binecuvântate, copii minunaţi!”, a declarat dr.ec. Ecaterina Cumpănaşu, direc­to­rul general al CAS Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încă două investiţii au “răsărit” în Deva

  Adriana Năstase Aproape în fiecare zi în Deva “răsare” câte o investiţie, o lucrare, deşi campania elec­torală şi alegerile...

Subprefectul Bretean, eliberat din funcţie. Cine îi va lua locul?

Subprefectul Dorel Bretean a fost eliberat din funcţie, vineri, în urma unei hotărâri de guvern. Dorel Bretean a fost numit...

Sezonul 2021 din World Athletics Continental Tour Gold

Noul Stadion Olimpic din Tokyo, cel care vara viitoare va fi gazda Jocurilor Olimpice de vară, va avea onoarea de...

Închide