Categories: ActualitateFlash

Candidatul de primar, bătut de viceprimar

Sorina Popa

Scandal chiar înainte de startul campaniei electorale, în comuna Ilia, unde unul dintre candidaţii la funcţia de primar susţine că a fost bătut de actualul viceprimar şi de alţi bărbaţi.

Plângere penală împotriva viceprimarului

Daniel Şoancă (foto), candidatul USL la funcţia de primar al comunei Ilia, ne-a declarat că a făcut plângere penală împotriva lui Costică Sava, viceprimarul în funcţie al localităţii şi a altor două persoane. Şoancă susţine că miercuri seara, în timp ce se întorcea împreună cu fratele său şi alţi colegi, din satul Bretea Mureşană, a fost oprit de o maşină, care le-a blocat calea. „Din maşina respectivă au coborât doi bărbaţi, care ne-au înjurat, dar nu ştiu pentru ce. Fratele meu a sunat la 112, iar cei doi s-au speriat. Am crezut că s-a terminat acest incident, însă, când am ajuns la sediul PNL din Ilia, am avut o altă surpriză neplăcută. Viceprimarul comunei, Costică Sava, împreună cu alte două persoane, au tăbărăt peste noi în sediu, ne-au bătut cu pumnii şi picioarele şi ne-au scuipat”, a declarat Daniel Şoancă. Acesta susţine că a făcut plângere penală împotriva viceprimarului comunei Ilia, pentru că l-a agresat.
Contactat, Costică Sava a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că nu a bătut pe nimeni. ”I-am spus lui Daniel Şoancă să nu mai distribuie prin comună materiale denigratoare la adresa primarului, dar nu am bătut pe nimeni”, a afirmat viceprimarul Costică Sava.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • :))))))))))) auzi ce viceprimar avem in Ilia !!! Sa nu mai lanseze in comuna mesaje denigratoare la adresa mult stimatului si mult iubitului si preaslavitului primar :)) Mai Costica pentru asa ceva exista justitie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jos comunistii !!!!!!! AU MERS LA SEDIUL LOR SA SI FACA DREPTATE ???!!! La Barcea cu tine !!!!!!!!!

  • dl sava costica?pai daca merge la barcea ,nevasta sa mai poate face contrabanda cu tigari ,si angajatele nevestei mai pot avea firme ,carora primarul omota sa le incredinteze lucrari din banii publici?

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

o zi ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

o zi ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

o zi ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

o zi ago