Candidaţii USL, mai mult decât optimişti că vor învinge

Sorina Popa

Sâmbătă, candidaţii USL Hunedoara şi-au depus dosarele la Biroul Electoral Judeţean din Deva, în vederea alegerilor de pe 9 decembrie. I-au susţinut mai mulţi primari, lideri de partid, iar doamnele candidate au primit chiar şi buchete de trandafiri. Evident, trandafiri galbeni pentru liberale şi roşii, pentru social-democrate.

Investiţii de 40 de milioane de euro
Ministrul Mariana Câmpeanu a declarat că „plec la drum cu sufletul deschis şi cu o mare încurajare. Cred în viitorul judeţului Hunedoara, din toată inima’’. La rândul său, vicepreşedintele Senatului, Dan Radu Ruşanu, a afirmat că prioritatea viitorului mandat trebuie să fie dezvoltarea economică şi înfiinţarea a cât mai multe locuri de muncă. Ruşanu a afirmat cu această ocazie că USL şi-a propus ca în fiecare an, să realizeze câte o investiţie majoră, de aproximativ 40 de milioane de euro în sistemul hidroenergetic din judeţ, astfel încât, până în 2016, ar putea să se creeze la noi 20.000 de locuri de muncă. Preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, a afirmat că USL şi-a propus să câştige toate mandatele de parlamentar, adică 10, în judeţ. „Nu numai că USL este pe val, dar dacă vă uitaţi la valoarea fiecărui candidat, veţi putea observa, fără să jignesc pe nimeni, o diferenţă colosală între oamenii propuşi de noi şi ceilalţi candidaţi ai altor formaţiuni, cel puţin, până la această oră. Sunt oameni fără dosare, cu coloană vertebrală şi care s-au ţinut de cuvânt. Şi aşa vor face şi în continuare“, a spus liderul liberalilor din judeţ.

Aproape toţi sunt cu state vechi în Parlament
Candidaţii USL pentru Senat sunt următorii: ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu (PNL), în Colegiul Deva-Hunedoara-Haţeg, senatorul Cosmin Nicula (PSD) va candida în Colegiul Valea Jiului iar senatorul Dorin Păran (PNL) a ales acelaşi colegiu ca la alegerile precedente, Brad-Orăştie-Valea Mureşului. Pentru Camera Deputaţilor vor candida deputatul Bogdan Ţîmpău (PNL) în Colegiul Deva-Cârjiţi, conferenţiarul universitar Carmen Hărău (PNL) în Colegiul Hunedoara, senatorul Dan Radu Ruşanu (PNL), în Colegiul Haţeg-Călan-Ţinutul Pădurenilor, deputatul Laurenţiu Nistor (PSD), în Colegiul Brad-Valea Mureşului, secretarul de stat Natalia Intotero (PSD), în Colegiul Orăştie-Geoagiu-Simeria, deputatul Cristian Resmeriţă (PSD), în Colegiul Lupeni-Vulcan, şi fostul deputat Ioan Rus (PSD), în Colegiul Petroşani-Petrila-Aninoasa.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Bravo USL ! Toti minerii vom vota cu candidatii vostrii . Primarul Ridzi si cu Paducel au trecut de la PDL la PPDD . Niste gunoaie care ne tradeaza . RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  • RUSANULE AI FACUT PT. JUDET CAT A FACUT SI PAUNESCU ,IVAN,IMPREUNA ADICA ZERO BARAT ,VERTICAL

  • Ce cauta baba aia de campean si rusanu in judetul Hunedoara.Ce au comun cu noi.Poate cineva sa raspunda?D-le Paran ati facut rau cu intentie unui om.Pentru aceasta nu cred ca meriti sa fii parlamentar

  • Eu unu nu stiu prea multe despre Campeanu, dar cu politicienii nostri chiar numai faptul ca n-am auzit nimic rau de ea e un lucru bun. Nu is fan USL, dar is hunedorean si chiar cred ca dna Harau, care este si ea hunedoreanca si a dovedit ca ii pasa de noi, cum nu multi se pot lauda, va reusi in echipa asta sa faca ceva pentru orasul nostru. Mult succes!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

3 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

3 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

3 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

3 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

3 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

3 ore ago