Candidaţi surpriză la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Judo

Se anunţă de pe acum o întrecere in­te­re­santă şi dură pentru preşedenţia Fede­ra­ţiei Române de Judo, la alegerile progra­mate în data de 24 februarie. Deveanul George Te­şe­leanu (foto) şi Paul Augustin-Marian, omul care a condus comisia ar­bitrilor, şi-au anun­ţat intenţia de a candida la funcţia pe care o ocupă actualul pre­şedinte al federaţiei, Cosmin Guşă.
Dosarele de candidatură se pot depune până la data de 9 februarie, dar preşe­dintele în funcţie, Cozmin Guşă, nu şi-a anun­ţat încă intenţia de a concura pentru un nou mandat.
Pe site-ul frjudo.ro se arată că începând cu data de 10 februarie va avea loc un forum de discuţii interne, iar toţi candidaţii îşi vor putea prezenta proiectele.
George Teşeleanu este născut la Deva în anul 1965, unde a urmat şcoala generală şi liceul. Este absolvent al Facultatii de Mine Petroşani, promotia 1990, a fost leader al studentiilor din centrul universitar Petroşani în perioada decembrie 1989, fiind şi mem­bru în Consiliul Judeţean al Frontului Salvării Naţionale, constituit în 22 decembrie 1989. A plecat din ţară şi s-a stabilit în Italia, în februarie 1991. A fost Consul Onorific al Ro­mâniei la Ancona Italia, din 2009 in 2012
Paul Augustin-Marian, cel de al doilea can­didat pentru funcţia de preşedinte, este fost arbitru internaţional de judo, a ocupat funcţia de preşedinte al Colegiului Central al Arbitrilor din cadrul FRJudo, iar alături de candidatura şi-a depus pro­gramul strategic ce poartă numele “JUDO – Mai mult decât un sport, dar şi mai multă disciplina in­ternă”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare