Campionii de la fotbal-tenis, premiaţi de municipalitatea Lupeni

Au câştigat tot ce se putea pe plan naţional la fotbal-tenis, iar performanţa lor va fi răsplătită de edilii municipiului Lupeni.
Sportivii din cadrul secţiei de fotbal-tenis a clubului Comexim ”R” Lupeni au reuşit perfomanţa de a câştiga, în această vară, nu mai puţin de 22 de locuri 1 la Cupa României, mai exact locul I la fiecare categorie de vârstă, juniori şi seniori. Coordonatorul secţiei, antrenorul Didi Druncea a înaintat o solicitare municipalităţii Lupeni, prin care cere premierea sportivilor campioni, suma cu care aceştia să fie premiaţi urmând să fie stabilită de conducerea administraţiei locale.
Primarul localităţii, Cristian Resmeriţă, spune că adresa încă nu i-a ajuns, dar are în vedere să-i recompenseze pe sportivi. Un pas deja a fost făcut, municipalitatea alocând finanţare cluburilor sportive printre care şi cel în care funcţionează secţia de fotbal-tenis.
”O să primească finanţare, solicitarea lor va fi rezolvată pentru că voi acorda finanţări nerambursabile tuturor cluburilor care mi-au cerut acest lucru”, a declarat Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni. Consilierul local Cristian Roşu a întocmit un proiect prin care propune Consiliului Local Lupeni, pentru următoarea şedinţă, alocarea a 3.600 de lei, sumă din care să se facă premierea sportivilor şi antrenorilor. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago