Campioana rămâne în „plasa“ liderei

27 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Alfa Team Cristur, campioana ediţiei trecute a Campionatului Municipal de fotbal Amatori, a dispus, cu 4-1 (0-0), în etapa de duminică, de E.F.C. „Anonimii” şi se află la doar trei puncte distanţă de lidera „Avantaje”, menţinând suspansul în lupta pentru titlu.

Au dat-o-n bară de trei ori

Încălzirea bruscă a vremii a redus semnificativ viteza de joc, iar startul partidei a fost echilibrat şi lipsit de nerv. Abia pe finalul primei reprize, după ce Buculescu (19) de la „Anonimii” a scăpat singur cu portarul Clep şi era să înscrie, Alfa Team şi-a luat în serios rolul de favorită şi a asediat careul advers. Dominarea campionilor a fost însă sterilă, întrucât fie portarul Bălan a intervenit providenţial, fie Vârlan (20), Trănoiu (23) şi Gavriluţ (24) au ţintit bara.

Laco, şi înger, şi demon

Ocaziile ratate nu s-au răzbunat, după pauză, pentru că golgeterul Zudor (28) şi-a confirmat renumele şi a deschis scorul, cu latul din doi metri, după centrarea lui Laco. Co-autor la primul gol, Laco a fost şi erou negativ pentru echipa sa, întrucât a deviat în propria poartă şutul de pe banda stângă al lui Seinea (min. 30), scor 1-1. Tot Laco şi-a reparat greşeala peste doar două minute, când a marcat cu un şut plasat la colţul lung, după centrarea din corner a lui Kutifalvi, scor 2-1. Anonimii au avut şansa de a egala pe un contraatac, însă Clep a apărat perfect, iar Vîrlan (45) şi Tomescu (49) au încheiat definitiv conturile, în favoarea celor de la Alfa Team, ducând scorul la 4-1.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Maidanezii, o problemă fără rezolvare

Problema câinilor vagabonzi reprezintă un subiect sensibil, din cauza legilor în vigoare, care interzic eutanasierea maidanezilor, dar şi o adevărată...

Gura lumii

Cică la o instituţie care se ocupă de autoturisme, unde e oricum foarte aglomerat şi e nevoie de pile, cunoştinţe...

Trei devence la Birmingham

Echipa de gimnastică a României, campioană continentală en-titre, a ajuns deja la Birmingham, unde începe azi Campionatul European. Dintre cele...

Închide