Câmpeanu şi Ţîmpãu, panouri electorale ilegale

Nici nu a început bine campania electorală, că s-a încălcat şi legea, de către candidaţi. Un prim exemplu a fost dat de candidaţii USL Mariana Câmpeanu şi Bogdan Ţîmpău, care, culmea, au scris pe panouri „Onoare şi demnitate”.

Însă, cei doi candidaţi au reuşit să încalce legea electorală, pe panourile lor publicitare apărând culorile drapelului naţional. Legea spune clar că este interzis să se pună afişe electorale în care apar combinaţiile culorilor care formează tricolorul românesc. Deşi Biroul Electoral Judeţean a hotărât că panourile electorale ale celor doi trebuie date jos, având culorile drapelului ţării noastre pe ele, acest lucru nu s-a respectat până astăzi. Panourile respective au împânzit municipiul Deva, cei doi candidaţi susţinând că astfel merg „până la capăt”. Ieri, chiar în centrul Devei, unul dintre panourile cu Mariana Câmpeanu şi Bogdan Ţîmpău, se afla bine mersi, fără ca să ia cineva  vreo măsură împotriva încălcării legii. Dar poate că persoanelor plătite să respecte legea le e frică să-i amendeze pe oamenii puterii. (S.Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

  • Tampau ala este un gunoi de ultima speta. L-a facut Munteanu deputat si acuma imprastie scrisori impotriva lui. Nu ii este rusine... Dupa ce ca a intrat in camera deputatilor pe intrarea femeilor de serviciu... de pe locul 3... mai mare rusinea!

  • Tampau-nume predestinat de handicapat=tampitau, baba sclerotica Campeanu si un turnator sinistru Molot=Panturu ,echipa de aur de devalizat si distrus judetul HD.!

  • Cei doi viitori reprezentanti ai nostri in parlamentul Romaniei,confirma astfel ca nu sunt decit doi "infractori de drept comun", care cu premeditare(adica inainte de inceperea campaniei electorale) au stabilit ca nu respecta legile din aceasta tara.
    Da-le'ncolo de legi, noi suntem pe "cai mari" !!??
    :)

  • Mai lasati-ne cu invectivele. Daca e vorba de infractori cautati-i la PDL.Insist sa va intreb cum se numesc persoanele care fura din banul public sau din fonduri europene pentru ei, familia lor si pentru PDL?
    In calitate de alegator prefer sa aleg o persoana care a facut dovada competentei in functiile ocupate dacat o persoana care a sifonat bani publici atunci cand a ocupat o functie publica si care a dat dovada de o crasa nesimtire in campania electorala atunci cand si-a denigrat fostii prieteni.
    Candidatii propusi de PDL desi dupa varsta par mai tineri, dupa apucaturi par din fosta securitate a anilor 1950 iar scleroza s-a instalat de timpuriu, deoarece se pare ca nu isi mai amintesc ce au facut.

  • Nu va lasati inselati de propaganda basista si de cancerul portocaliu.
    Votati Mariana Campeanu.Votati USL!

  • Tâmpău, acest pion al coloneilor Ruş(ine)anu&Moloţ! Ăsta e un păcălici. Păcat că nu avem oameni cu "cojones" în judeţul ăsta!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

11 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

11 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

11 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

11 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

11 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

11 ore ago