Categories: Sport

Câmpeanu a urcat în clasament

Ciprian Marinuţ

Pilotul brădean Mihai Câmpeanu a rulat perfect pe traseul de la Straja (Alba Iulia) şi a ocupat locul doi în clasamentul grupei A, fiind în urcare cu două locuri faţă de poziţia ocupată în etapa precedentă de la Braşov.

Setări câştigătoare
Graţie setărilor de bijutier realizate de mecanicul din Ungaria al campionului naţional Jarkko Miettinen, bolidul Mitsubishi EVO 6 al pilotului brădean Mihai Câmpeanu s-a comportat perfect, vineri, în etapa a III-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Nemulţumit de locul patru ocupat în primele etape de la Braşov, Câmpeanu a apelat la serviciile mecanicului maghiar, iar priceperea acestuia s-a dovedit câştigătoare. Cu o maşină profesionist setată, pilotul  a alergat fără greşeală şi a ocupat locul doi în clasamentul grupei A şi locul nouă la general. „Sunt fericit. Maşina a mers perfect, aşa că a fost extrem de simplu să urc două locuri în clasament. Am fost întrecut numai de Lucian Boroianu, care are un Mitsubishi EVO 9 de peste 100.000 de euro. M-a ajutat şi traseul, pentru că solicită mai mult îndemânarea pilotului, decât forţa maşinii şi am mers fără greşeală”, a spus Câmpeanu extrem de bucuros. Dublu campion naţional la Viteză pe Traseu Montan, pilotul brădean şi-a îndeplinit, la Straja (Alba Iulia) obiectivul de a face paşi importanţi spre titlul de campion la grupa A. Mihai Câmpeanu este acum pe locul doi în clasamentul grupei A cu 18 puncte, la 12 puncte distanţă de Boroianu, care are 30.

Nume grele la „Coastă”
Etapele Campionatului Naţional de Viteză în Coastă desfăşurate, vineri şi ieri, la Alba Iulia au aliniat la start nume grele ale pilotajului românesc, întrucât mulţi veterani au renunţat la Campionatul Naţional de Raliuri din cauza crizei financiare. Daniel Onoriu, Titi Aur şi Marco Tempesta, cu maşini foarte puternice (Mitsubishi EVO 9 şi Subaru Impreza WRX) au ocupat de altfel primele locuri în clasamentul general. Programul competiţional al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă mai cuprinde disputarea a încă patru etape duble, după cum urmează: 3-5 iulie la Sinaia, la cota 1.400, 11-13 septembrie la Rânca, 2-4 octombrie la Voineasa şi 23-25 octombrie la Râşnov (Braşov).

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago