Campanie cu independenţi şi „ilegalişti”

Nicolle Ebner

Fără a avea o structură politică în spate, independentul Sorin Oprescu a obţinut, din judeţul Hunedoara, aproape 15.000 de semnături de susţinere a candidaturii la preşedinţia României. Din comitetul de sprijin a candidaturii lui Sorin Oprescu fac parte 23 de persoane, independenţi sau încă membri în diferite partide.

„Motivaţia lui este şi a noastră”
Gheorghe Popescu, copreşedintele grupului judeţean de sprijin a candidaturii lui Sorin Oprescu, spune că semnăturile s-au adunat într-un timp record de câteva zile şi nesperat de uşor. De ce? „Pentru că motivaţia lui Sorin Oprescu este şi motivaţia noastră”, spune fostul preşedinte al PSD Haţeg, Gheorghe Popescu. În componenţa comitetului de sprijin se regăsesc demisionarii din PSD, Victor Vaida – fost preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara–, dr. Ion Iliescu – fost preşedinte al organizaţiei PSD Deva; medicii Mircea Lazăr – Spitalul Hunedoara şi Marinela Haţegan – fost consilier local PNL, Lucia Bulugean – demisionară şi ea din PSD Deva – şi care-şi desfăşoară activitatea în cadrul Spitalului Judeţean Deva; profesorul universitar Mircea Haneş-Universitatea Tehnică Petroşani; Ioan Manea – preşedintele SN „Spiru Haret pentru Educaţie Ştiinţă şi Cultură” – Hunedoara, Ludovic Lemle – lector la Facultatea de Inginerie Hunedoara; profesori, economişti, ingineri, contabili, jurişti, consilieri bancari.

Structuri de susţinere în tot judeţul
Potrivit declaraţiilor făcute de Gheorghe Popescu în conferinţa de presă organizată ieri, la Deva, „avem structuri de susţinere în toate cele 69 de unităţi administrativ teritoriale din judeţ şi vom desemna observatori în toate secţiile de votare. Avem în grupul nostru şi ilegalişti, membri ai PSD, PDL, PNL, PC, care nu au ezitat să ni se alăture”. Din comitetul de sprijin face parte şi Mircea Nedelcu – fost senator PRM, în prezent membru PC, după cum a recunoscut singur în timpul conferinţei de presă. Conform organizatorilor conferinţei de presă, în turneul electoral, candidatul independent va vizita şi judeţul Hunedoara.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Nici nu stiu ce sa fac sa plang sau sa rad. In felul acesta isi manifesta Sorin Oprescu independenta ? Cu inraitul activist Gheorghe Popescu, fost PSM apoi PSD ? Da, aschimbat doar o litera, ce-i asa mare lucru ? Cu Lucia Bulugean ? In anul 2000 era secretar executiv la PD si Gheorghe Barbu ii promitea marea cu sarea numai sa nu plece la PDSR dar banii dati lui Mihail Rudeanu de Nelu Ardeleanu, da, da, el, fost PSD, actual nemultumit PRM au propulsat-o director la Directia Sanitara. Pe Marinela Hategan, in anul 2004, a impus-o prin tertipuri Mircia Muntean pe lista PSD-ului cu contributia lui Ion Iliescu, nu presedintele de onoare al PSD ci tizul lui. Apoi a plecat la PNL cum era firesc. De Ion Iliescu ce sa mai spunem. A fost mereu pe liste la cei trandafiri iar argumentul de baza era acela ca datorita numelui aduce voturi. Multi vor spune ca sunt rau. Poate dar asta este realitatea adica INDEPENDENTA lui Sorin Oprescu. SFANTA NERUSINARE !

  • Este mai mult decat jenant nu sa sustii candidatura cuiva fie el si Sorin Oprescu.Nici Sorin Oprescu, nici cei care il sustin nu sunt independenti de partidele politice. Gheorghe Popescu, activist inrait, fost PSM, fost PSD, schimband partidul nu a schimbat decat o litera, nu-i asa ? Ion Iliescu, nu presedintele de onoare al PSD ci tizul sau, fost FSN, FDSN, PDSR si PSD care era pus pe liste tot timpul pentru nume, ca aduce voturi. Lucia Bulugean, fosta PD, apoi PDSR si PSD. In anul 2000 Gheorghe Barbu o implora sa nu plece la PDSR dar banii lui Nelu Ardelean dati lui Mihai Rudeanu au fost consistenti ca sa poata primi postul de director la Directia Sanitara. Marinela Hategan a fost impusa in anul 2004 de Mircia Munteanu pe lista de consilieri a PSD cu complicitatea lui Ion Iliescu, atunci presedinte al PSD Deva pentru ca ulterior sa treaca la PNL. Stefan Marin, figura vetusta si expirata, fost sef de campanie a PDSR in anul 1996. Pe Mircea Nedelcu il stiam om serios dar te mai poti si insela. La fel si pe Victor Vaida.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

9 ore ago