Cãlin Marian se vrea primar la Vaţa

Magdalena Şerban

Călin Marian (foto), actualul manager al Unităţii de Asistenţă Medico-Socială din Baia de Criş şi, totodată, candidatul din partea USL la Primăria Vaţa de Jos, îşi va face lansarea oficială în 13 mai, începând cu ora 16, la Căminul Cultural din localitate.
După ani buni de administraţie, el s-a hotărât să atace fotoliul de edil, considerând că are cale liberă către preferinţele alegătorilor.
“Candidatura mi-a fost validată, aşa că acum pornesc la drum. Nu sunt la prima experienţă în administraţia publică, timp de doi ani, ocupând postul de director la APIA şi trei ani pe cel de director la Unitatea Fitosanitară Hunedoara. De asemenea, tot trei ani am mai deţinut postul de asistent universitar la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca. Am multe planuri, dar prefer să le pun în practică, decât să vorbesc prea mult despre ele”, a spus Călin Marian.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Pacat ca a ajuns slugoiul lui molot, dupa ce i-a cumparat oile la valoarea lor in aur si l-a umplut de peschesuri!
    Asa se mai compromite un tanar care in conditii normale poate sa repreznite ceva nou si bun in politica hunedoreana!

  • pacat ca sunteti niste neinformati, oile nu sunt ale lui, si nu le-a cumparat de la Molot, nu cred ca Molot avea atatea oi cate are fiica lui Marian Calin in prezent, mai studiati si va informati corect, pacat ca aplecati urechile la toate prostiile.

  • Un om stralucit in politica hunedoareana. Se adreseaza cuvinte urate din partea celor prost informati, domnul Marian este un om deosebit si cu siguranta atat "oile" cat si celelalte bunuri pe care le detine au fost dobandite pe cale legala.
    Functiile pe care le-a detinut pana in prezent dau dovada capabilitatii dansului, mai ales ca in perioada in care a detinut functia de director APIA Hunedoara, aceasta institutie a dat cel mai bun randament in comparatie cu celelalte judete din Romania clasandu-se pe primul loc ca numar de cereri de subventie inregistrate.

  • Dupa ce a luat euroi fara numar de la apia de pe pasunile altora,i-a luat nevasta cu fata cu tot actualului primar ,acum mai vrea si postul acestuia.Frumos caracter,mare "specialist: .IAa vedeti inainte de a fi sluga lui Molot cine era acestindivid.

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

16 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

16 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

16 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

16 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

16 ore ago